Bezbedna i pouzdana zamena ekrana na Sony Xperia M5 mobilnom telefonu je usluga koju profesionalno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Specijalisti za takve operacije koji rade kod nas će displej na Vašem smartfonu zameniti stručno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Zamena ekrana na Sony Xperia M5Sony Xperia M5 je vodootporni pametni telefon sa Full HD (1080 x 1920 px) kapacitivnim touchscreen IPS LCD ekranom dijagonale 5.0 inči koji može da prikaže 16 miliona boja. Ovaj displej, zaštićen staklom otpornim na ogrebotine, pružiće Vam pravi multimedijalni užitak.

Xperia M5 radi na operativnom sistemu Android 5.0.1 (Lollipop) sa osmojezgarnim procesorom radnog takta 2.0 GHz, uz izdašnih 3 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka obezbeđeno 16 GB interne memorije koja se microSD karticama može povećati do 256 GB.

Ovaj model možemo nazvati i selfi smartfonom jer napred ima kameru od čak 13 MP, sa algoritmima ulepšavanja, dok je njegova primarna leđna kamera rezolucije 21.2 MP i ima super brzi hibridni autofokus. Veliki ekran ovog telefona zahteva i veću bateriju, koja je kod ovog modela kapaciteta 2600 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia M5

S obzirom da ima prilično veliki ekran (5.0“), sa ovim telefonom treba pažljivo rukovati, jer postoji mogućnost da prilikom ispadanja na čvrstu podlogu ili udarca dođe do oštećenja ekrana. Ako se kojim slučajem dogodi ovakva situacija i ako vidite da tač skrin ne reaguje na dodir, da je staklo napuklo ili displej ne prikazuje sliku, to znači da je, nažalost, ekran ozbiljno oštećen i da se mora zameniti novim.

Ovaj problem možete pouzdano i sigurno rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo displej na Vašem telefonu zameniti stručno i potpuno bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Zamenu ekrana na Sony Xperia M5 mobilnom telefonu za Vas ćemo sa zadovoljstvom obaviti u najkraćem mogućem roku, a ako niste iz Beograda – svoj smartfon nam na popravku možete poslati i nekom od brojnih kurirskih službi.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia M5

Sama cena zamene ekrana na Sony Xperia M5 mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Ako želite detaljnije informacije o ceni i roku za obavljanje ove operacije, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit putem sledeće forme:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naši stručni serviseri, pored zamene ekrana, kvalitetno i efikasno vrše i sve hardverske i softverske popravke u servisu Sony Xperia mobilnih telefona, kao i uspešno dekodiranje Sony Xperia telefona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena