Zamena ekrana na Sony Xperia XA2 Ultra potrebna je Vašem telefonu ako displej nakon pada ili udarca postane crn a tačskrin ne izvršava zadate komande.

Posetite servis Doktor Mobil i otklonite ova i mnoga druga oštećenja koja mogu ugroziti rad Vašeg smartfona.

Tu smo da obavimo i druge popravke za Vas, od zamene baterije do dekodiranja i to na velikom broju modela svih poznatih brendova.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Sony Xperia XA2 Ultra ekran

zamena ekrana sony xperia xa2 ultra

Prostrani ekran Sony Xperia XA2 Ultra veličine 6.0 inča spakovan je u Full HD 1080p rezoluciju. Iako IPS LCD ekrani nemaju intenzitet boja kao AMOLED, slika je jasna a video snimci koje napravite visoko kvalitetni.

Ekran poseduje zaštitu u vidu Corning Gorilla Glass 4 što je veoma dobro za uređaj ovog cenovnog ranga ali ipak izostaju neke karakteristike kao npr. Triluminos.

Jedno je sigurno, a to je da postoji jednoglasan stav da je ekran Sony XA2 Ultra odlična opcija ukoliko volite igrice ili gledate filmove preko telefona.

Zamena stakla ili zamena ekrana na XA2 Ultra?

U većini slučajeva kada Vam telefon ispadne ili pretrpi udarac, prednje staklo se lomi ili puca. Ali kako prepoznati da li je problem samo površinski ili postoji i oštećenje ekrana Sony XA2 Ultra?

Osnovna razlika je u tome što slomljeno staklo ne izaziva nikakve posledice po rad telefona, dok oštećeni ekran Sony XA2 Ultra gotovo uvek sa sobom povlači neki od sledećih problema:

Linije na ekranu XA2 Ultra – na ekranu su se pojavile linije i tako Vam ograničile vidljivost a neki delovi ekrana zbog toga čak i ne rade.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ekran XA2 Ultra ne pokazuje sliku – ekran je potpuno crn i disfunkcionalan i nemoguće je raditi na njemu. U blažim slučajevima ekran će samo u pojedinim delovima pokazivati sliku.

Komande na tačskrinu XA2 ne reaguju – i sam tačskrin može prestati da radi usled oštećenja ekrana. Nema značaja da li ne reaguje na komande u svim ili samo određenim delovima ekrana.

Zamena displeja na Sony Xperia XA2 Ultra

zamena ekrana sony xa2 ultra

Svakako nema potrebe da sami postavljate dijagnoze jer ćemo mi obaviti sve detaljne pretrage u našem servisu Doktor Mobil a zatim Vam i pružiti uslugu zamene ekrana na Sony XA2 Ultra.

Zamenom ekrana se uklanjuju sva oštećenja na telefonu nastala padom, grebanjem ili udarcima, a ekranu i tačskrinu se ponovo omogućava da ispune svaki zadatak.

Zamena ekrana na Sony Xperia XA2 Ultra se obavlja rutinski u našem servisu mobilnih telefona a Vašem telefonu se vraća besprekoran izgled i što je najvažnije postojan rad.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Sony Xperia XA2 Ultra možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku.

Ukoliko Vam više odgovara da popravku obavite bez dolaska u servis, moguće je i slanje telefona kurirskom službom.

Sony XA2 Ultra zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena