Kada vam je potrebna zamena ekrana za Sony Xperia XZ Premium možete se za pomoć obratiti našem pouzdanom servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Razumljivo je da u svakoj sferi svog života želite da sarađujete sa profesionalcima, pa tako i pri izboru servisa za popravku mobilnog telefona birate isključivo kvalitet, i vođeni tim kriterijumom dolazite do servisa Doktor Mobil jer je kvalitet jedna od glavnih karakteristika našeg poslovanja.

Xperia XZ Premium zamena displeja

Sony Xperia XZ Premium – Korisnici ovog mobilnog telefona ističu njegov, po njima, luksuzni dizajn koji prate i funkcije pristojnog kvaliteta.

Glavna kamera od 19 MP pravi odlične fotografije, kao, uostalom, i prednja „selfi“ kamera koja poseduje rezoluciju od 13 MP (autofokus).

Radi na operativnom sistemu Android 7.1 (Nougat), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Ima 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, koju je uz microSD karticu moguće proširiti do 512 GB. Baterija ovog uređaja ima 3230 mAh, a dostupna je i mogućnost brzog dopunjavanja.

Sony Xperia XZ Premium zamena ekrana

Svi mi smo u potpunosti zavisni od svojih mobilnih telefona, a toga obično postajemo svesni tek kada privremeno ostanemo bez njih. Mnogi koji su prošli kroz ovo iskustvo uglavnom kažu da se tada osećaju potpuno izgubljeno i odsečeno od sveta.

Jedan od razloga da vam telefon na kratko bude nefunkcionalan je oštećenje ili kvar displeja. Srećom, zamena ekrana na vašem Sony Xperia XZ Premium moguća je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

U naš servis dolaze telefoni potpuno uništenih i smrskanih ekrana, ali i oni koji imaju samo napuklinu ili drugo manje oštećnje. Pored tih mehaničkih “povreda” razlog za servisiranje može biti i touchscreen koji ne reaguje na dodir, LCD koji ne daje sliku ili ekran koji je potpuno crn i disfunkcionalan.

Koji god “simptom” da ima vaš Sony Xperia XZ Premium, naši vešti serviseri će majstorski izvršiti zamenu ekrana, nakon koje ćete ponovo moći da koristite svoj mobilni telefon i bezbrižno uživate u njemu. Sve je tako lako i jednostavno, kada se opredelite za profesionalce.

Xperia XZ Premium zamena displeja

Cena zamene ekrana Xperia XZ Premium mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil u svojoj bogatoj i sveobuhvatnoj ponudi poseduje servis Sony Xperia mobilnih telefona, koji pored zamene ekrana nudi i dekodiranje Sony Xperia telefona, a i druge softverske i hardverske intervencije,

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena