Ako Vam se dogodi da oštetite displej na svom pametnom telefonu, izvolite dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a mi ćemo Vam pomoći da taj problem rešite bezbolno i efikasno. Zamenu ekrana na Xiaomi Mi 2 mobilnom telefonu vršimo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 2 u servisu Doktor MobilXiaomi Mi 2 je cenovno pristupačan pametni telefon kineskog proizvođača čiji su uređaji sve zastupljeniji i na našem tržištu. Ovaj model dolazi sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 4.3 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Vrlo solidnu konfiguraciju Xiaomi Mi 2 smartfona čine četvorojezgarni procesor koji radi na 1.5 GHz, uparen sa 2 GB RAM, a za podatke i aplikacije je planirano 16/32 GB interme memorije. Instaliran mu je OS Android 4.1 (Jelly Bean) sa MI 5.0 korisničkim interfejsom, kamere imaju senzore od 2 MP (selfi) i 8 MP (leđna, sa autofokusom, LED blicem, HDR funkcijom), dok je uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 2

Bez obzira na veličinu i vrstu, ekrani na mobilnim telefonima su prilično osetljiva hardverska komponenta, pa ih treba čuvati da prilikom ispadanja telefona na neku čvršću podlogu ne dođe do ozbiljnijeg oštećenja.

Da se baš to dogodilo biće Vam jasno ako ustanovite da displej telefona ne prikazuje sliku, napuklo je staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, zbog čega je jedino rešenje za popravku uređaja zamena i ugradnja novog ekrana.

To je stvar koja se relativno često dešava vlasnicima pametnih telefona, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu navedeni kvar otklanjamo vrlo uspešno, kvalitetno i profesionalno.

Zamenu ekrana na Xiaomi Mi 2 pametnom telefonu naši stručni serviseri obavljaju efikasno, sigurno i potpuno bezbedno po uređaj, a ovu uslugu svojim klijentima pružamo i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Xiaomi Mi 2

Cena zamene displeja na smartfonu Xiaomi Mi 2 u našem servisu je povoljna. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da reši svaki hardverski ili softverski problem na Vašem pametnom telefonu, a pored servisa Xiaomi telefona, uspešno vršimo i dekodiranje mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena