Nehotično oštećenje displeja na pametnom telefonu dešava se mnogim vlasnicima ovih uređaja, ali je važno da rešavanje takvog problema prepustite profesionalno obučenim licima koja imaju i neophodan alat i iskustvo u otklanjanju te vrste kvarova. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ekrana na Xiaomi Mi 4 mobilnom telefonu vršimo sigurno i pouzdano.

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 4 – servis Doktor Mobil BeogradXiaomi Mi 4 je odličan pametni telefon koji po dizajnu neodoljivo podseća na iPhone 5/5s, sa čvrstim kućištem izrađenim u kombinaciji plastike i metala i kapacitivnim 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u rezoluciji 1080 x 1920 piksela (Full HD), dobre oštrine i vernog prikaza boja.

Od drugih karakteristika ovog smartfona treba pomenuti četvorojezgarni procesor radnog takta 2.5 GHz, 2/3 GB RAM i 16/64 GB interne memorije (zavisno od verzije), OS Android 4.4.3 (KitKat) sa MI 5.0 korisničkim interfejsom, integrisanu bateriju kapaciteta 3080 mAh i vrlo kvalitetne kamere – jaka selfi sa senzorom od 8MP napred i odlična Sony-jeva od 13 MP pozadi (sa podrškom za 4K video zapise, pored bogatih ostalih funkcija).

Zamena ekrana na Xiaomi Mi 4

Ekran na svom pametnom telefonu mnogi vlasnici ovih uređaja oštete sasvim slučajno, obično kada im telefon ispadne ili nekako drugačije pretrpi direktan udarac u displej. Kada u takvoj situaciji pukne ili napukle staklo, displej ne prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje normalno na dodir – jasno je da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim da bi uređaj bio potpuno funkcionalan.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu može Vam efikasno pomoći da taj ozbiljan problem na pametnom telefonu rešite veoma sigurno i bezbedno (bez dodatnih rizika po telefon).

Uslugu zamene ekrana na Xiaomi Mi 4 pametnom telefonu pružićemo Vam garantovano pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga za popravkom.

Cena zamene ekrana na Xiaomi Mi 4

U našem servisu Doktor Mobil cena zamene displeja na smartfonu Xiaomi Mi 4 je povoljna. Za više informacija, bilo o ceni ili o roku za obavljanje ove operacije, samo nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, pored pomenute usluge zamene ekrana, zatrebaju kompletan servis Xiaomi telefona, dekodiranje mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena