Veći ekran na mobilnom telefonu u principu nosi i nešto veći rizik od oštećenja, naročito ako uređaj ispustite na čvršću podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej. Ali bez brige, i za takav problem ima leka – samo dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu i pouzdanu zamenu ekrana na Xiaomi Redmi Note 2 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi Note 2 u servisu Doktor MobilXiaomi Redmi Note 2 je pametni telefon, odnosno fablet jednostavnog i dopadljivog dizajna, sa podrškom za Dual SIM i velikim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom od 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Njegovu dobro izbalansiranu hardversku konfiguraciju čini 64-bitni osmojezgarni procesor radnog takta 2.0/2.2 GHz sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (zavisno od verzije), a tu je i microSD ulaz za dodatnu memoriju do 32 GB. Operativni sistem mu je Android 5.0 (Lollipop) sa MI 7.0 korisničkim interfejsom.

Fotografije i video zapise možete snimiti kamerama od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa faznim autofokusom i LED blicem), dok je za autonomiju u radu zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 3060 mAh.

Zamena ekrana na Xiaomi Redmi Note 2

Sa fabletima, kakav je i navedeni 5.5-inčni model, treba pažljivo rukovati, jer se zbog veličine njihovog ekrana relativno lako može desiti da se pri udarcu ili ispadanju telefona ozbiljnije ošteti displej, tako da uređaj više ne bude funkcionalan.

U takvoj situaciji ključno je proveriti u kakvom je stanju ekran, pa ako ustanovite da je napuklo staklo, tačskrin ne reaguje na dodir ili displej ne prikazuje sliku – jasno je da je došlo do trajnog oštećenja i da se ekran mora zameniti novim.

Srećom, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem možete rešiti jednostavno, jer pružamo sigurnu i pouzdanu uslugu zamene ekrana na Xiaomi Redmi Note 2 mobilnom telefonu.

Naši stručni serviseri, koji poseduju i respektabilno iskustvo, operaciju zamene oštećenog displeja obavljaju vrlo efikasno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Xiaomi Redmi Note 2

U servisu Doktor Mobil cena zamene displeja na smartfonu Xiaomi Redmi Note 2 je povoljna. Ako su Vam potrebne preciznije informacije o ceni ili vremenskom roku, izvolite pozovite nas na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite slobodni da nam se obratite kakav god problem da imate sa svojim mobilnim telefonom jer, između ostalog, uspešno radimo kompletan servis Xiaomi telefona, dekodiranje mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena