Zamena ekrana (displeja) na Samsung Galaxy J4 (J400) u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je rutinska operacija kojom uspešno i kvalitetno menjamo razbijeni displej Vašeg pametnog telefona.

Ukoliko nam poklonite poverenje, naš dobro obučen i iskusan tim servisera obaviće zamenu ekrana na Vašem Galaxy J4 uređaju veoma pouzdano, efikasno i bezbedno.

Takođe, na raspolaganju Vam je širok spektar naših usluga za sve Samsung modele, od zamene ekrana do zamene čipova na matičnoj ploči, u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

samsung j4

Samsung Galaxy J4 je pristojan pametni telefon koji sadrži Dual SIM i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), sa sjajnim Super Amoled touchscreen ekranom od 5.5 inča.

Odlikuju ga prednja kamera od 13MP i selfi kamera od 5 MP, obe sa LED blicom.

Za čuvanje podataka dostupno je 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora sa mogućnošću proširenja pomoću SD kartice do 256 GB.

Kapacitet neintegrisane baterije iznosi 3000 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J4 (J400)

Svi smo svesni činjenice da sa telefonima treba pažljivo rukovati, ali situacije sa kojima se redovno suočavamo u interakciji sa našim korisnicima su slomljeni ekrani mobilnih telefona.

Mi ne želimo da do toga dođe, ali ukoliko slomite displej na Vašem Samsung J4, Doktor Mobil će rešiti Vaš problem efikasno i bezbedno zamenom ekrana i omogućiti da se brzo vratite svakodnevnoj rutini.

U nekim situacijama je slomljeno samo prednje staklo na ekranu, dok sam ekran funkcioniše normalno. Tada je dovoljno zameniti samo staklo na telefonu.

Međutim, u težim slučajevima ekran pukne ili samo napukne i LCD uopšte ne prikazuje sliku ili je prikazuje samo delimično. Ovaj problem se može rešiti samo zamenom kompletnog ekrana.

Mnogobrojni znakovi ukazuju na to da postoji problem sa Vašim ekranom kao što su: touchscreen ne reaguje na dodir, ne reaguje u svim delovima ekrana, ekran je potpuno crn… U svim tim situacijama je potrebno zameniti ekran.

Tada Vam toplo preporučujemo da se obratite našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i da zamenu ekrana na pametnom telefonu obavite baš ovde na profesionalan i efikasan način, i u najkrećem mogućem roku.

Naš obučeni tim poseduje nephodno znanje i iskustvo na ovom poslu, kao i najsavremenije alate za servisiranje.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J4 mobilnom telefonu obaviće se pouzdano, sigurno i što je najvažnije, potpuno bezbedno po Vaš uređaj kao i u najkraćem mogućem roku.

samsung j4 zamena ekrana

Cena zamene ekrana (displeja) na Samsung Galaxy J4 (J400)

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena