Zamena ekrana Samsung S10 Plus telefona je usluga koju pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Ukoliko je ekran Vašeg Samsung Galaxy S10 plus oštećen, neophodnu intervenciju zamene ekrana/displeja možete obaviti u našem servisu.

Osim zamene ekrana na raspolaganju su Vam i usluge na svim uređajima brenda Samsung, koje pružamo u okviru servisa Samsung mobilnih telefona.

Obavljamo mnogobrojne softverske i hardverske usluge na svim Samsung mobilnim telefonima, od zamene ekrana i baterije do dekodiranja.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10 plus ekran

  dekodiranje samsung galaxy s10 plus

  Samsung Galaxy S10 Plus poseduje Dynamic AMOLED ekran veličine 6.4 inča i rezolucije 3040 x 1440 piksela krasi ovaj fantastičan mobilni uređaj.

  Ovo je jedan od prvih telefona koji koristi Dynamic Amoled ekran. U pitanju je nešto kao Super Amoled, ali sa naglaskom na HDR tehnologiju. S10 serija je prva koja podržava HDR10+ tehnololiju.

  S10+ radi na operativnom sistemu Android 9.0 i poseduje osmojezgarni procesor. Zavidan memorijski prostor obuhvata verzije od 8 GB RAM i 128/512 GB interne kao i verziju od 12GB RAM i 1T interne memorije.

  Zamena ekrana Samsung S10 plus ili zamena stakla?

  Iako spektakularni pametni telefoni premijum klase kao što je Galaxy S10+ imaju prilično dobru zaštite ekrana (Gorilla Glass 6 tehnologija), oštećenje ili kvar displeja je vrlo često neizbežno.

  Slomljen ekran (displej) na Galaxy S10+ može biti posledica mnogobrojnih mehaničkih oštećenja. Pažljivo rukovanje sa ovako skupim modelima se podrazumeva, jer ćete njihovo ispuštanje ili pad na čvrstu podlogu veoma skupo platiti.

  Ako je ekran telefona potpuno uništen i smrskan ili su se pojavile linije na lcd-u, moraćete da zamenite kompletan displej.

  Međutim, postoje i lakša oštećenja kada je slomljeno samo prednje staklo na ekranu dok ekran funkcioniše bez poteškoća. Takav kvar se može otkloniti zamenom stakla na Samsung S10 plus.

  Iako ni sama zamena stakla nije ni malo jeftina za telefone visoke klase kao što je S10+, svakako je znatno povoljnija varijanta od zamene celog ekrana.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Zamena displeja Samsung S10 plus u Doktor Mobil servisu

   Zamena ekrana Samsung S10 plus telefona Vam je neophodna ukoliko ekran ne prikazuje sliku ili je prikazuje delimično.

   Isti slučaj postoji kada touchscreen ne reaguje na dodir ili je ekran potpuno crn i disfunkcionalan, jer je tada moguće otkloniti problem samo zamenom celog ekrana.

   zamena ekrana na samsung galaxy s10 plus

   Pre svake intervencije će naši serviseri obaviti potrebnu dijagnostiku. Nakon analize će i uslediti zamena ekrana tj. LCD displeja na mobilnom telefonu.

   Kako bi pouzdan rad Vašeg S10+ telefona bio obezbeđen a naši klijenti zadovoljni, prilikom zamene ekrana koristimo najkvalitetnije rezervne delove.

   Zamena ekrana Samsung S10 plus mobilnog telefona biće izvršena bezbedno i u najkraćem mogućem roku u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

   Detaljne informacije o roku popravke i ceni možemo Vam dati kada donesete telefon u servis.

   Cena zamene ekrana na Samsung S10 plus

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena