Zamena ekrana za iPhone XR više ne mora biti problem jer je uspeh zagarantovan sa serviserima tima koji ima Doktor Mobil. Na našoj strani su znanje i iskustvo što je, ako pridodamo i vaše poverenje, proverena formula za uspeh.

Ako se odlučite da zamenu ekrana za iPhone XR obavite u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, bićete zadovoljni i ishodom servisiranja, ali i kompletnom uslugom koju pružamo. Za nas ste vi uvek na prvom mestu, pa ćemo vam posvetiti svu potrebnu pažnju i pružiti apsolutno sve odgovore koji su relevantni za servisiranje koje vršimo.

iPhone XR - zamena ekranaiPhone XR – novi model brenda Apple, kao i njegovi prethodnici, predstavlja moderan i moćan uređaj koji je pored svojih praktičnih i upotrebnih strana dobio i epitet statusnog simbola. I dok ga jedni veličaju, za druge ne predstavlja naročit napredak u odnosu na predhodne modele.

Ekran mu je zaista impresivan. Dijagonala mu je čak 6.1 inča, a iz Apple-a tvrde da je to najnapredniji LCD ekran ikada ugrađen u mobilni telefon (Liquid Retina Display). Pored toga, smatra se i veoma izdržljivim.

IPhone XR je otporan na vodu i prašinu, sto je svakako njegova velika prednost. Izdvojili bismo i napredni Face ID koji pruža mogućnost otključavanja metodom prepoznavanja vašeg lica, što pristup i telefonu, i brojnim aplikacijama i nalozima čini bezbednijim, bržim i lakšim.

Doktor Mobil menja ekran na iPhone XR

Kada vaš iPhone pretrpi mehaničko oštećenje, Apple garancija prestaje da važi, ali to nije razlog za brigu. Mi u Doktor Mobil servisu obučeni smo i kvalifikovani za sve servisne radnje koje mogu biti potrebne vašem mobilnom telefonu, pa i za zamenu ekrana za iPhone XR.

Najčešće mehanička oštećenja “pogode” upravo ekran koji je, ma koliko izdržljiv, ipak najkrhkiji deo svakog telefona. Udarac ili pad mogu dovesti do ogrebotina, u najboljem slučaju, ali i do većih napuknuća ili čak i potpuno razbijenog ekrana. Ovakav scenario obično prate drugi “simptomi” – tačskrin ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku, a ekran je potpuno crn.

Ako se nađete u situaciji sličnoj navedenoj, ne časite ni časa, već odmah dođite u Doktor Mobil kako bismo što pre zamenili displej za vaš iPhone XR i tako ga ponovo osposobili za rad. Sa nama ste sigurni da je vaš mobilni telefon u pravim rukama jer mi delujemo timski, međusobno se konsultujemo i podržavamo, pa popravku zajedničkim snagama obavljamo perfektno, bez mesta za bilo kakav previd ili grešku.

Nadamo se da će zamena ekrana na mobilnom telefonu iPhone XR biti samo početak uspešne saradnje, jer kad se jednom  uverite u naš kvalitet, kad god vašem smartfonu bude potrebna pomoć, ponovo ćete se osloniti na Doktor Mobil.

Cena zamene ekrana za iPhone XR

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil je ponosan na svoje uspehe, ali i zahvalan našim dugogodišnjim vernim klijentima koji su itekako doprineli tome. Pored „starih“ korisnika kojima smo uvek naklonjeni, radujemo se svakoj novoj saradnji, a onima sa kojima se još nismo upozali, takođe, stojimo na raspolaganju za kompletan iPhone servis, jer kada imate Doktor Mobil gotovo nijedan kvar iPhone telefona više nije nesavladiva prepreka.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena