Zamena ekrana za Motorola Moto G6 u Doktor Mobil servisu u Beogradu je uspešna, kvalitetna i pouzdana.

Ako tražite servis kome možete u potpunosti da verujete, onda smo mi pravo mesto za vas. Nama je na prvom mestu vaše mišljenje o našem radu, jer se upravo na tome i zasniva dalji uspeh našeg poslovanja koje, upravo zahvaljujući vama, već godinama ide uzlaznom putanjom.

zamena displeja motorola moto g6

Motorola Moto G6 – moderan uređaj privlačnog i dopadljivog izgleda. Telo mu je i sa prednje i sa zadnje strane od stakla, što u kombinaciji sa aluminijumskim ramom ostavlja odličan utisak već na prvi pogled.

Rezolucija ekrana je 1080 x 2160 piksela, a njegova veličina 83,8 centimetara kvadratnih. Velika površina displeja, samo dodatno povećava mogućnost mehaničlih oštećenja.

Motorola Moto G6 zamena ekrana

Zamena ekrana za Motorola Moto G6 je kompleksna servisna intervencija kojoj se mora pristupiti sa puno pažnje i posvećenosti. Ona iziskuje preciznost, ali i sigurnost u radu, kako bi svaka etapa izvođenja bila sprovedena na najbolji mogući način.

Na svu sreću, servis Doktor Mobil ima servisere koji su svojim znanjem, ali i iskustvom u potpunosti dorasli zadatku kakav je zamena ekrana za Motorola Moto G6.

Svaki naš serviser dovoljno je spretan i vičan u poslu da besprekorno izvši zamenu displeja na Motorola Moto G6, ali se mi svakako međusobno konsultujemo i sarađujemo prilikom svake intervencije, jer bez obzira na našu veštinu, dve glave uvek misle bolje nego jedna. A nama je jedini cilj da servisiranje bude što kvalitetnije.

Prilikom preuzimanja popravljenog uređaj uvek insistiramo da proverite svoj mobilni telefon, uverite se u kvalitet zamene ekrana, ali i opšte stanje svog Motorola Moto G6, jer vam mi i prilikom preuzimanja uređaja tvrdimo da servisiranje ni na koji način ne ugrožava vaš telefon, a pri tome ostajemo do samog kraja.

motorola moto g6 zamena ekrana

Cena zamene displeja za Motorola Moto G6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil ima Motorola servis koji će uspešno rešiti sve nedaće i izazove koje pred vas stavi vaš pametni telefon. Možete nam se obratiti za zamenu ekrana, ali i za dekodiranje, zamenu baterije i mnogo drugih usluga.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena