Zamena ekrana za Nokia 5.1 Plus uspešno se vrši kao jedna od mnogobrojnih usluga servisa mobilnih telefona Doktor Mobil.

S obzirom na to da je zamena ekrana jedna od najčešćih “povreda” mobilnih telefona, slobodno možemo reći da smo ovu intervenciju  usavršili i u njenom izvođenju smo perfektni.

zamena displeja nokia 5.1 plus

Nokia 5.1 Plus (Nokia 5X) – radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Memorija ovog uređaja je 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije.

Glavna kamera je dualna i raspolaže rezolucijom od 13 MP + 5 MP (LED blic, HDR, panorama). Prednja “selfi” kamera ima 8 MP. Baterija ovog telefona ima 3060 mAh.

Nokia 5.1 Plus – zamena ekrana

U našem dugogodišnjem iskustvu sreli smo se sa velikim brojem Nokia mobilnih telefona kojima smo efikasno vršili raznolike servisne intervencije. Među njima je i Nokia 5.1 Plus za koju, između ostalog, jako uspešno vršimo zamenu ekrana.

To što je zamena displeja jedna od najčešćih intervencija potpuno je očekivano, jer prilikom pada ili jačeg udarca najviše strada najkrhkiji deo uređaja, a to je upravo ekran.

Kada dođe do mehaničkih oštećenja ekrana možete se obraiti našem servisu Doktor Mobil, da bismo vam pomogli da svoj uređaj ponovo osposobite za normalno funkcionisanje i sprečite eventualna dodatna oštećenja do kojih može doći ako se zamena ekrana za Nokia 5.1 Plus ne izvrši blagovremeno.

Nakon “povrede”, osim mehaničkih oštećenja, dešava se i da touchscreen ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku, a ekran je potpuno crn. I to su, takođe, jasni pokazatelji da je neophodna zamena ekrana za Nokia 5.1 Plus.

Mi shvatamo koliko je teško ostati bez telefona, pa ćemo stoga, dati sve od sebe da zamena displeja za vašu Nokia 5.1 Plus bude izvršena što je brže moguće, a da to pritom ni na koji način ne utiče na kvalitet i uspešnost samog servisiranja.

Upit o ceni zamene ekrana za Nokia 5.1 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil ima servis Nokia mobilnih telefona koji u potpunosti “pokriva” sve servisne intervencije koje vam mogu biti potrebne. Tako da, u slučaju da se javi bilo kakav problem u radu vaše Nokia, mi smo vam na raspolaganju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena