Kada vam je potrebna zamena ekrana za Nokia 6.1 možete svoj mobilni telefon dostaviti servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, a mi ćemo dati sve od sebe da servisiranje bude besprekorno izvršeno i to u najkraćem nogućem roku koji u datom trenutku bude moguć.

nokia 6.1 zamena ekrana

Nokia 6.1 – Aluminijumski ram i veliko prednje staklo displeja zajedno odaju prilično skladan utisak dopadljivog mobilnog uređaja.

Radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo), koji je moguće nadgraditi na Android 9.0 (Pie). Raspolaže memorijom od od 3/4 RAM i 32/64 GB interne memorije, koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB.

Kamere Nokia 6.1 imaju 16 MP (glavna kamera) i 8 MP (pomoćna, prednja, „selfi“ kamera). Pored toga, pomenuli bismo i bateriju ovog uređaja od 3000 mAh što bi trebalo da je dovoljno za i do 16h provedenih u razgovoru. Dodana pogodnost u vezi sa trajanjem baterije je i mogućnost bržeg punjenja (50% za 30 minuta).

Nokia 6.1 zamena ekrana

Ma koliko da je otporno ili zaštićeno nijedno staklo ne može uvek ostati imuno na padove i udarce. A pošto većina nas stalno negde juri i žuri, nije ni čudo što smo tako nespretni i naši mobilni telefoni često završe na podu. To uzimamo skoro zdravo za gotovo jer je i učestalo, a najčešće i bez posledica.

Međutim, ipak dođe i do kobnih padova ili udaraca koji u potpunosti onesposobe ekran. U tim slučajevima serviseri Doktor Mobil tima će efikasno zameniti ekran na Nokia 6.1 kako biste mogli da nastavite da je koristite.

Mnogo naših korisnika, kada vidi smrskan ekran, misli da je jedino rešenje kupovina novog uređaja. Ali nakon što se konsultujete sa nama i dostavite nam telefon na uvid sve se uglavnom rešava uspešnom zamenom displeja na vašoj Nokia 6.1.

Pored mehaničkih oštećenja koja vam „na oko“ deluju najozbiljnije, neke od naznaka da je za Nokia 6.1 potrebna zamena ekrana su i potpuno odsustvo reakcije touch screen-a, crn ekan ili LCD koji ne daje sliku.

Koji god da je uzrok, ali i posledica oštećenja i disfunkcije ekrana, možete se osloniti na servis Doktor Mobil, jer ćemo mi dati sve od sebe da svako servisiranje prođe besprekorno.

zamena ekrana nokia 6.1

Cena zamene ekrana za Nokia 6.1

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Nokia servis koji ima Doktor Mobil uspešno rešava i zamenu ekrana, ali i ostale servisne intervencije koje su potrebne vašem mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena