Zamena ekrana za Samsung Galaxy A6 samo je jedna od brojnih usluga koje nudi poznati servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Ovu vrstu popravke vršili smo veliki broj puta i jako smo vešti u njenom izvođenju. Trudićemo se da, pored toga što je efikasan, naš rad bude obavljen i u najkraćem mogućem roku, kako biste što je pre moguće ponovo imali funkcionalan telefon.

Samsung Galaxy A6, zamena ekranaSamsung Galaxy A6 – ovaj model radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 3/4 GB RAM memorije i 32/64 GB interne memorije. Internu memoriju možete proširiti microSD karticom čime dobijate dodatnih 256 GB za čuvanje vaših omiljenih sadržaja.

Dizajn je moderan i elegantan, a akcenat je stavljen na veliki ekran koji nema jasne ivice, pa slika na njemu izgleda jako impresivno i živopisno.

Galaxy A6 opremljen je kamerom od 16 MP koja poseduje brz i širok otvor blende koji „hvata“ više svetlosti u uslovima slabijeg osvetljenja. Prednja kamera dolazi sa 5 MP, ali i tri nivoa prilagođavanja blica kako biste mogli da uslikate što bolje „selfi“ fotografije.

Ovaj model poseduje Dual Messenger koji je vrlo koristan za odvajanje privatnih i poslovnih prepiski. Pomenuli bismo i App Pair aplikaciju koja vam, kao što joj i samo ime kaže,  omogućava da istovremeno upravljate dvema aplikacijama, što jako povoljno utiče na brzinu vašeg rada.

Zamena displeja na mobilnom telefonu Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 samo je jedan od modernih pametnih telefona koji često padaju u šake naših veštih i iskusnih servisera. Sa ovim Samsungovim modelom smo se odlično upoznali kroz operacije zamene displeja, ali i druge mnogobrojne usluge koje vršimo.

Doktor Mobil oformio je ekipu koja besprekorno funkcioniše i obavlja sjajan posao na polju servisiranja, ali i odnosa sa našim korisnicima. Uvek ćemo vam strpljivo i ljubazno razrešiti sve nedoumice  i odgovoriti na sva pitanja jer nam je važno da budete zadovoljni svim segmentima usluga koje pružamo, a zamena oštećenog displeja na telefonu Galaxy A6  samo je jedna od mnogih.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy A6 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil predstavlja jednostavan i lako rešiv postupak koji će rezultirati ponovnim radom vašeg uređaja. Možete biti potpuno spokojni kada je u pitanju naše delovanje jer godine iskustva i rada koje su iza nas garantuju kvalitet i pouzdanost.

Cena zamene ekrana za Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi svakog dana „baratamo“ različitim modelima mobilnih telefona, a među njima je svakako i Samsung Galaxy A6, i na svima njima obavljamo brojne raznolike popravke. Doktor Mobil bi ovim putem, za servisiranje telefona brenda Samsung,  izdvojio mogućnost zamene baterije, popravku ili zamenu čitača SIM kartice i dekodiranje Samsung telefona.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena