Zamena ekrana za Samsung Galaxy A7 moguća je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil . I ne samo da je moguća, već je bezbedna po vaš uređaj  i vrši se u najkraćem mogućem roku u datom trenutku.

Kada dođete na naša vrata dočekaće vas ljubaznost i profesionalizam. Daćemo sve od sebe da svojim radom i kvalitetom opravdamo vaše poverenje i izgradimo dugoročnu saradnju. I želeli bismo da znate da uvek možete računati na nas kada su u pitanju poteškoće koje se mogu javiti pri radu vašeg Galaxy A7 mobilnog telefona.

Samsung Galaxy A7 - zamena ekranaZa Samsung Galaxy A7 možemo reći da je sjajan spoj funkcionalnosti i stila. Operativni sistem koji koristi je Android 8.0 Oreo. Dolazi sa 4/6 GM RAM i 64/128 GB interne memorije.

Ovaj model poseduje zadnju trostruku kameru  visoke rezolucije 24 MP + 8 MP + 5 MP.  Prednja kamera ima 24 MP. Pored toga, Galaxy A7 ima pro-lighting funkciju koja stvara efekat osvetljenja kao u profesionalnom foto-studiju što omogućava slikanje odličnih “selfi” fotografija.

Jedna od zanimljivijih je funkcija App Pair sa kojom možete uporedo upravljanje dvema aplikaciama, što je u današnjem vremenu prava blagodet. Otključavanje je moguće tehnologijom prepoznavanja lica koja pruža odličnu zaštitu vaših podataka, a izdvojili bismo i opciju skeniranja otisaka prstiju koja služi za brzu i jednostavnu prijavu na sajtove i aplikacije.

Zamena displeja za Samsung Galaxy A7

Užurbani način života prisilio je modernog čoveka da menja i prilagođava svoj životni stil. Sa razvojem tehnologije dosta toga nam je postalo pristupačnije, lakše i jednostavnije, ali smo sa druge strane prinuđeni da se oslanjamo na uređaje koji su sastavni deo svakog našeg dana. Ipak, dešava se da nas baš ti uređaji „izdaju“.

Kada vam usled pada ili jakog udarca mobilni telefon zakaže možete se obratiti Doktor Mobil servisu mobilnih telefona. Mi vršimo zamenu ekrana za Samsung Galaxy A7, ali i mnogo drugih telefona. Ono čime se odlikuje naša usluga su pouzdanost, efektnost i kvalitet koji su garancija uspeha.

U našem servisu uvek vlada radna atmosfera i sloga koja doprinosi odličnim rezultatima servisiranja. Doktor Mobil zamenu displeja na Samsung Galaxy A7 mobilnom telefonu vidi kao priliku da dokaže i prikaže svoje umeće kako bi naša ostvarena saradnja bila duga i uspešna.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy A7 mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil iskusno i precizno rešava mnogo softverskih i hardverskih popravki za vase Samsung telefone. Servisiranje vršimo kvalitetno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, a pored servisnih vršimo i uslugu dekodiranja Samsung mobilnih telefona .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena