Zamena ekrana tj. displeja na Samsung J3 samo je jedna od usluga koju možete dobiti u našem servisu mobilnih telefona.

Doktor Mobil će pouzdano zameniti oštećeni ekran J3 uređaja i tako će nestati sve funkcionalne poteškoće koje ste imali.

Osim toga, obavićemo i druge usluge koje su Vam potrebne i to ne samo na J3 već i na svim ostalim Samsung mobilnim telefonima.

Kontaktirajte nas putem telefona ili nas posetite, a izlazimo Vam u susret i omogućavamo slanje telefona nekom od kurirskih službi.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Samsung Galaxy J3 ekran

    zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy j3 2018

    Samsung Galaxy J3 (2018) – ovaj skladan pametni uređaj prekriven je IPS LCD ekranom dimenzija 5.0 inča u rezoluciji 720 x 1280 piksela koji verno prikazuje 16 miliona boja.

    Cenovno je J3 smartfon vrlo pristupačan i može se reći da daje veoma zadovoljavajući odnos cene i kvaliteta. Međutim kada se radi o samoj zaštiti ekrana, ovaj uređaj ne poseduje Gorilla Glass otpornost što znači da oprez pri rukovanju mora biti na visokom nivou.

    Vaše podatke možete čuvati na 2 GB RAM 16 GB interne memorije a Li-Ion baterija koja je neintegrisana ima kapacitet od 2600 mAh.

    Samsung J3 ekran je potpuno crn

    Kako smo ranije naveli, J3 model nema Gorilla Glass zaštitu LCD ekrana pa to treba imati u vidu kako bi se preventivno izbegli neprijatni problemi.

    Kad ste ipak nekako uspeli da ispustite telefon ili je pao na drugi način, vrlo lako ćete uočiti da se ekran Samsung J3 polomio ili napukao. Naravno ovo se neće dogoditi sa svakim padom ali nekada baš i nećete imati sreće.

    Ako se nakon oštećenja pojavila ogrebotina, pukotina ili u najgorem slučaju – potpuno crn ekran na Samsung J3, to su jasni znaci da mu je potrebna zamena.

      Pozovite nas

      011 / 4022-611

      Samsung J3 touchscreen ne reaguje na dodir

      Nakon identičnih mehaničkih udaraca kao i onih koji mogu izazvati crnilo ekrana, možete imati problema i sa tačskrinom.

      Ukoliko touchscreen Samsung J3 ne reaguje na dodir to će takođe ukazati na ozbiljnije oštećenje koje će Vaš uređaj učiniti disfunkcionalnim.

      Zamena displeja na Samsung Galaxy J3

      zamena ekrana samsung j3 2018

      Navedeni simptomi onesposobiće Vaš smartfon u obavljanju osnovnih funkcija.

      Ako ne možete da vidite niti koristite aplikacije na telefonu, teško da će Vas služiti onako kako očekujete. Zbog toga ove simptome treba blagovremeno lečiti a samim tim i otkloniti.

      Zamena ekrana (displeja) na Samsung Galaxy J3 ukloniće oštećeni ekran i omogućiti mu da ponovo „progleda“.

      Doktor Mobil može za Vas rutinski obaviti ovu intervenciju uz potrebne alate i kvalitetne rezervne delove koje koristimo prilikom svakog servisa.

      Informacije o ceni i roku zamene displeja na J3 dostupne su Vam putem telefona ili kontakt forme kao i prilikom posete našem servisu u kome ste svaki put dobrodošli!

      Samsung J3 (2018) zamena ekrana cena

        Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

        Pozovite nas i zakažite servis

        011 / 4022-611

        ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

        Kontakt forma
        * obavezna polja        Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

        AKS Sabac Brza Posta
        PostExpress Posta Srbije

        Ostavite komentar

        Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena