Zamena ili popravka konektora punjenja Huawei P8 – servis Doktor Mobil

Pokvaren ili oštećen konektor napajanja na mobilnom telefonu je problem koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo vrlo uspešno i pouzdano. Naša stručna i iskusna serviserska ekipa operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P8 pametnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja Huawei P8 – servis Doktor MobilHuawei P8 je odličan mobilni telefon elegantnog izgleda i tankog aluminijumskog kućišta, sa podrškom za LTE (4G), hibridni Dual SIM i 5.2-inčnim Full HD ekranom osetljivim na dodir. Pokreće ga osmojezgarni procesor ukombinovan sa 3 GB RAM i 16 ili 64 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB), a operativni sistem mu je Android 4.4.2/5.0.2.

Ovaj top model vrlo kvalitetne izrade ima i kamere sa senzorima od 13 MP (glavna, sa dvotonskim LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i autofokusom) i 8 MP (prednja), dok je za njegovo napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 2680 mAh (naravno, uslov je da uređaj ima sasvim ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Huawei P8

Grublje rukovanje prilikom priključivanja smartfona na punjač, neodgovarajući napon na električnoj mreži, prolivanje tečnosti po konektorskom ulazu, itd, predstavljaju nepovoljne okolnosti koje mogu dovesti do kvara ili oštećenja konektora punjenja ili napajanja.

Problemi takve vrste javljaju se i na kvalitetnijim uređajima, kakav je i model P8, a posledica je da telefon ne može uspešno da puni svoju bateriju (ili delimično uspeva, ali vrlo, vrlo otežano) zbog čega često postaje potpuno nefunkcionalan.

Srećom, tu je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam blagovremeno ukazati stručnu pomoć i izvršiti dijagnostiku i popravku nastalog kvara.

Profesionalnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P8 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj), uz poseban trud da ceo proces bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P8

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na Huawei P8 smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Naravno, ukoliko Vam budu zatrebale preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja), samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara koji ćete primetiti u narednom pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek spreman da Vam pruži profesionalnu asistenciju i slobodno nam se obratite i ako Vam, osim rešavanja problema sa neispravnim konektorom punjenja, budu zatrebale usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.