Zamena ili popravka konektora punjenja LG Nexus 5X – servis Doktor Mobil

Stabilno napajanje i uredno punjenje baterije mobilnog telefona veoma je važno za njegov normalan rad, što znači da i konektor punjenja na uređaju mora biti sasvim ispravan. A ukoliko to kod Vas nije slučaj, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam pružiti pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG Nexus 5X pametnom telefonu.

Zamena ili popravka konektora punjenja LG Nexus 5X – servis Doktor MobilLG Nexus 5X je dopadljiv i lagan mobilni telefone iz Google Nexus serije koji se odlikuje podrškom za LTE (4G), 5.2-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir Full HD rezolucije i šestojezgarnim procesorom (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz), uparenim sa 2 GB RAM i 16 ili 32 GB interne memorije.

Poseduje i brz čitač otiska prsta, kamere sa senzorima od 5 MP (prednja) i 12.3 MP (leđna, sa laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem), radi na operativnom sistemu Android 6.0 (Marshmallow), a napaja se, ukoliko mu je ispravan konektor punjenja, preko integrisane baterije kapaciteta 2700 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Nexus 5X

Ako primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu otežano puni (ili se uopšte ne puni), postoji velika verovatnoća da je došlo do kvara ili oštećenja konektora napajanja (punjenja) na uređaju.

Takav problem mogu izazvati različiti faktori, a praksa pokazuje da su to najčešće nepažljivo rukovanje prilikom priključivanja smartfona na punjač, kvašenje konektorskog ulaza, nagla promena napona na električnoj mreži, itd. (postoje situacije kada izgleda da je konektor otkazao „sam od sebe“, što je obično znak neke fabričke greške pri proizvodnji).

Sve u svemu, neispravan konektor dovešće i do nefunkcionalnosti mobilnog uređaja (jer ne može uspešno da puni svoju bateriju), a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pruži stručnu pomoć i efikasno otkloni ovaj problem.

Profesionalnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG Nexus 5X mobilnom telefonu dobro obučena i iskusna ekipa naših servisera za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Nexus 5X

U našem servisu mobilnih telefona postupak zamene ili popravke konektora napajanja na LG Nexus 5X smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nam se obratite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete preko formulara iz sledećeg pasusa ovo teksta ako Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas, osim pouzdanog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, uspešno obavi i svaku drugu stručnu intervenciju, među kojima su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na LG smartfonima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.