Stabilno i neometano punjenje mobilnog telefona, odnosno njegove baterije, jedan je od važnih preduslova za kontinuiran normalan rad uređaja, što nije slučaj sa telefonima kojima je pokvaren konektor napajanja. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 7 Lite pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Huawei Honor 7 Lite – Doktor MobilHuawei Honor 7 Lite (poznat i kao Honor 5c) je pametni telefon dobrog odnosa cena-kvalitet, izrađen u kombinaciji polikarbonata (okvir i prednja strana) i aluminijuma (leđa), sa podrškom za Dual SIM i ekranom osetljivim na dodir od 5.2 inča u Full HD rezoluciji.

Osmojezgarni procesor (4×2.0 GHz & 4×1.7 GHz) ovog smartfona, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, zadužen je za rad OS Android 6.0 (Marshmallow) osveženog Emotion 4.1 korisničkim interfejsom, dok su za snimanje fotografija i videa na raspolaganju kamere od 13 MP (zadnja, sa autofokusom i LED blicem) i 8 MP (prednja), a napajanje dolazi preko integrisane (Non-removable) baterije kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Huawei Honor 7 Lite

Radom ovog dosta solidnog smartfona bićete verovatno zadovoljni, naravno kada je sve na njemu ispravno i normalno funkcioniše. Međutim, u slučaju kvara konektora punjenja, koji je tema ovog teksta, uređaj neće moći da se stabilno (ili uopšte) napaja električnom energijom i neće moći da radi.

Do ovog kvara u većini slučajeva dolazi zbog grubog rukovanja prilikom priključivanja telefona, tj. njegovog konektora na punjač, kvašenja konektorskog ulaza, neadekvatnog električnog napona, a ponekad konektor punjenja (napajanja) otkaže i „sam od sebe“.

Takav problem rezultiraće nefunkcionalnim mobilnim uređajem, ali se i to jednostavno i efikasno može rešiti. Samo potražite stručnu asistenciju i servis mobilnih telefona Doktor Mobil će Vam pomoći da Vaš telefon ponovo bude potpuno ispravan.

Naši dobro obučeni serviseri će operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 7 Lite mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno će se potruditi da Vam ovu uslugu pruže i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 7 Lite

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 7 Lite smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Budite slobodni da nas kontaktirate na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete putem forme u nastavku teksta ako Vam trebaju detaljnije informacije bilo o ceni ili roku za završetak ove intervencije.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Stojimo Vam na raspolaganju i u slučaju da Vama ili Vašim prijateljima zatreba neka od drugih specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil, kao što su dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena