Kvar konektora punjenja ili napajanja prouzrokovaće nefunkcionalnost mobilnog telefona pošto uređaj neće moći da se redovno puni i neće imati autonomiju u radu. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i efikasnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 8 i Honor 8 Lite pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja na Huawei Honor 8 i Honor 8 LiteHuawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite su pametni telefoni atraktivnog dizajna (napred i pozadi imaju staklene panele, a okvir je od brušenog aluminijuma), sa 5.2-inčnim touchscreen ekranima u Full HD rezoluciji i vrlo dobrim hardverskim i softverskim karakteristikama.

Da bi ovi mobilni uređaji svojim vlasnicima pružali pravo uživanje u korišćenju, neophodno je da budu potpuno funkcionalni i da se njihova baterija, a ona je na tim modelima integrisana sa kapacitetom od 3000 mAh, nesmetano i kontinuirano puni, za šta je preduslov upravo ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Huawei Honor 8 i Honor 8 Lite

Konektor napajanja (punjenja) na mobilnom telefonu može da se ošteti na više razlitičih načina, ali je najčešći uzrok ipak ljudski faktor, odnosno nepažljivo rukovanje prilikom priključivanja na punjač ili isključivanja sa njega (istina, konektor u nekim slučajevima može da otkaže i „sam od sebe“ usled neke fabričke greške), a ponekad do ovog kvara dođe i zbog neadekvatnog strujnog napona.

Ali koji god da je uzrok prestanka rada konektora punjenja na Vašem pametnom telefonu, obratite se profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo da uradimo stručnu dijagnostiku i izvršimo pouzdanu popravku nastalog kvara.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć, a nakon toga će Vaš mobilni uređaj biti potpuno ispravan i funkcionalan.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 8, Honor 8 Lite

Što se tiče cene usluge zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Honor 8 i Honor 8 Lite smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Za sve detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil uvek je tu za Vas, pa nam se javite i ako Vam zatreba profesionalno dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena