Kada ustanovite da na Vašem mobilnom uređaju postoji problem sa konektorom punjenja (telefon ne registruje da je priključen na punjač ili se njegova baterija otežano puni), najsigurnije je da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ovaj kvar uspešno i pouzdano otklanjamo zamenom ili popravkom konektora punjenja na LG G5 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na LG G5 u Doktor Mobil servisuLG G5 je kvalitetan pametni telefon koji u metalnom kućištu „modularnog“ dizajna donosi 5.3-inčni IPS LCD touchscreen ekran Quad HD rezolucije, jak četvorojezgarni procesor sa 4 GB RAM i 32 GB interne memorije (+microSD slot do 256 GB), izvrstan senzor otiska prstiju, vrlo dobru selfi kameru od 8 MP i dvostruku leđnu kameru od 16 MP + 8 MP (širokougaona).

Ukoliko ima potpuno ispravan konektor napajanja i redovno puni svoju bateriju kapaciteta 2800 mAh (ima i podršku za brzo punjenje), ovaj uređaj, koji radi na Androidu verzije 6.0.1 (Marshmallow), pokazaće autonomiju u radu kojom ćete biti prilično zadovoljni.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG G5

Nefunkcionalnost mobilnog uređaja predstavlja veliku muku za mnoge vlasnike smartfona, a jedan od njenih uzroka može biti i kvar ili oštećenje konektora punjenja ili napajanja, zbog kojeg baterija ne može normalno da se puni i telefon ne može da radi.

Taj problem javlja se na uređajima kod kojih je došlo do kvašenja konektorskog ulaza ili njegovog fizičkog oštećenja (obično usled grubog rukovanja prilikom priključivanja na punjač), a kvar može prouzrokovati i neadekvatan strujni napon (ponekad konektor otkaže i „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da obavi stručnu dijagnostiku pomenutog kvara i izvrši pouzdanu i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG G5 mobilnom telefonu.

Ovu uslugu, zahvaljujući velikom iskustvu naših servisera, svojim klijentima pružamo garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutne gužve u servisu, a precizniju procenu možete dobiti kada uređaj donesete na popravku).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG G5

U servisu Doktor Mobil cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG G5 smartfonu je povoljna. Vi nam svakako pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešne zamene konektora punjenja na pametnom telefonu, kvalitetno i efikasno pruža i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena