Zamena ili popravka konektora punjenja na LG V10 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Problem koji na mobilnom telefonu može izazvati pokvaren konektor punjenja ili napajanja uopšte nije za zanemarivanje, jer će u velikom broju slučajeva posledica biti upravo totalna nefunkcionalnost uređaja. Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima pouzdano rešenje za Vas, pošto je jedna od naših važnih usluga zamena ili popravka konektora punjenja na LG V10 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na LG V10 u Doktor Mobil servisuLG V10 (H960A) je kvalitetan, čvrsto izrađen i interesantno dizajniran fablet robusne građe, sa velikim 5.7-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir, šestojezgarnim procesorom uparenim sa 4 GB RAM i 32 ili 64 GB skladišne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 5 MP (prednja, dvostruka) i 16 MP (glavna, sa laserskim autofokusom, optičkom stabilizacijom slike i LED blicem).

Ovaj odličan smartfon ima i mali sekundarni displej i senzor otiska prsta, radi na operativnom sistemu Android verzije 5.1.1 (Lollipop), a napaja se, kada mu je potpuno ispravan konektor punjenja, preko uklonjive litijum-jonske baterije kapaciteta 3000 mAh (postoji i podrška za brzo punjenje).

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG V10

Čak ni mobilni uređaji snažne građe nisu pošteđeni od eventualnih kvarova ili oštećenja važnih hardverskih komponenti, pogotovo ako se sa njima nepažljivo postupa, što posebno može doći do izražaja kada je u pitanju konektor punjenja ili napajanja na telefonu.

Konektor može da se pokvari grubim priključivanjem smartfona na punjač (mehanička oštećenja), korišćenjem lošeg punjača, neodgovarajućim strujnim naponom, kvašenjem tog dela telefona, itd, a posledice su obično nemogućnost uređaja da normalno (ili uopšte) puni bateriju.

Telefon sa takvim problemom najverovatnije neće biti funkcionalan, ali tu „stupa na scenu“ servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, koji će Vam pomoći da opisani problem rešite pouzdano i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG V10 mobilnom telefonu vršimo sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i, što je takođe važno, u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG V10

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG V10 smartfonu je povoljna. Za sve dodatne informacije (o ceni ili roku za popravku uređaja), samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i pouzdano rešavamo problem sa konektorom punjenja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radi i druge profesionalne intervencije, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na LG uređajima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.