Zamena ili popravka konektora punjenja na LG V20

Rešavanje problema sa neispravnim ili oštećenim konektorom napajanja na mobilnom telefonu je jedna od važnih profesionalnih intervencija koje svakodnevno uspešno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG V20 pametnom telefonu pružamo veoma sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na LG V20 u Doktor Mobil servisuLG V20 je elegantan i jako tanak (7.6 mm) top model mobilnog telefona koji poseduje odlične karakteristike, među kojima izdvajamo izvrstan zvuk, zatim 5.7-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir, noviji OS Android 7.0 (Nougat), četvorojezgarni procesor sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), selfi kameru od 5 MP i dvostruku primarnu kameru od 16 MP (sa optičkom stabilizacijom slike, laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 8 MP (širokougaona).

Ovaj vrlo kvalitetan uređaj napaja se preko izmenjive litijum-jonske baterije kapaciteta 3200 mAh, ali da bi se to odvijalo uspešno, neophodno je da mu bude sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG V20

Mada je u pitanju smartfon dobrog kvaliteta izrade, sa njim ipak treba pažljivo rukovati, jer se kod grubljeg kačenja uređaja na punjač dosta lako može oštetiti njegov konektor punjenja ili napajanja.

Kvar ove hardverske komponente mogu prouzrokovati i loš punjač, neodgovarajući električni napon i kvašenje konektorskog ulaza, zbog čega bi telefon mogao postati krajnje nefunkcionalan (otežano ili uopšte ne puni bateriju, pa ne može nesmetano da radi).

Zato Vam naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju da uradi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG V20 mobilnom telefonu.

Nakon te stručne usluge, koju ćemo Vam pružiti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, Vaš smartfon će ponovo biti potpuno funkcionalan i moći ćete bez problema da uživate u svim njegovim mogućnostima.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG V20

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na LG V20 smartfonu u Doktor Mobil servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko budete poželeli da unapred dobijete preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane zamene/popravke konektora punjenja, efikasno i kvalitetno pruža i druge profesionalne usluge, među kojima su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnom telefonu.