Ako primetite se baterija Vašeg smartfona otežano puni (ili se uopšte ne puni), postoji velika verovatnoća da je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor napajanja (punjenja). U takvoj situaciji samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi bezbednu i pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Microsoft Lumia 640 – Doktor MobilMicrosoft Lumia 640 je, s obzirom na pristupačnu cenu, dosta solidan pametni telefon koji na OS Microsoft Windows Phone 8.1 radi pokretan četvorojezgarnim procesorom brzine 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), kamere su mu sa senzorima od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 1 MP (prednja), a ekran osetljiv na dodir je 5.0-inčni u HD rezoluciji.

Uz uslov da je konektor punjenja na uređaju potpuno ispravan, izmenjiva baterija kapaciteta 2500 mAh pružiće ovom smartfonu sasvim prihvatljivu autonomiju od jednog do jednog i po dana rada između dva punjenja (pri srednjem intenzitetu korišćenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 640

Jedan od ozbiljnijih kvarova koji može prouzrokovati totalnu nefunkcionalnost pametnog telefona je svakako oštećenje njegovog konektora napajanja ili punjenja, zbog kojeg će biti nemoguće punjenje baterije i uopšte rad mobilnog uređaja.

Do problema ove vrste može doći prilikom grubljeg priključivanja na punjač, prolivanja tečnosti po konektorskom ulazu ili usled neadekvatnog električnog napona, a dešava se da konektor otkaže i „sam od sebe“ (tada je uzrok najčešće neka fabrička greška).

Bilo kako bilo, da biste se uspešno i efikasno izborili sa takvim problemom na pametnom telefonu, najsigurnije je da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, da uradimo preciznu dijagnostiku i pouzdanu popravku Vašeg smartfona.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640

U servisu Doktor Mobil cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 640 smartfonu je povoljna. Ako imate potrebu da unapred dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za popravku telefona, izvolite pišite nam putem formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Imajte uvek u vidu da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu da Vam pruži profesionalnu pomoć, pa nam se slobodno javite ako Vam, osim opisane operacije, budu trebale i usluge dekodiranja mobilnog telefona, servisa mobilnog telefona (uspešno rešavanje hardverskih i softverskih problema na uređajima svih poznatih proizvođača) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena