Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab E

Za normalan rad mobilnih telefona i tableta, izuzetno je važno da imaju potpuno ispravan konektor punjenja, jer će tako imati i redovno napajanje električnom energijom. Ako to nije slučaj na Vašem uređaju, znajte da servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung T560 Galaxy Tab E 9.6 tabletu.

Zamena konektora punjenja Samsung Galaxy Tab E – Doktor MobilSamsung Galaxy Tab E (T560) je solidan porodični tablet iz cenovno povoljnije E serije južnokorejskog proizvođača, koji ima 9.6-inčni TFT touchscreen ekran rezolucije 800 x 1280 piksela, četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GHz, 1.5 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB), kamere od 2 MP (prednja) i 5 MP (leđna, sa autofokusom), a radi na operativnom sistemu Android 5.1 (Lollipop).

Ovaj uređaj, naravno ako je sve u redu sa njegovim konektorom punjenja, napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 5000 mAh, koja mu pruža zadovoljavajuću autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Samsung Galaxy Tab E

Kada se pokvari ili ošteti konektor punjenja (napajanja) na uređaju, što se može desiti usled nepažljivog rukovanja, neodgovarajućeg strujnog napona, prolivanja tečnosti po konektorskom ulazu, itd, potrebno je potražiti stručnu pomoć kako bi se taj problem što pre uspešno rešio.

To je važno zato što ovakva situacija dovodi do potpune nefunkcionalnosti tableta, jer je onemogućeno normalno punjenje njegove baterije (ona se otežano puni ili se uopšte ne puni, a katkada uređaj i ne registruje da je priključen na punjač).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas da uradi profesionalnu dijagnostiku i pouzdano i uspešno otkloni nastali kvar konektora napajanja na tabletu.

Zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab E tabletu naš iskusan serviserski tim obaviće sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab E

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na Samsung Galaxy Tab E 9.6 tabletu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Zamena konektora punjenja samo je jedna od stručnih intervencija koje uspešno i kvalitetno obavljamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se slobodno javite i ako Vam bude trebalo dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona ili zamena baterije na tabletu ili mobilnom telefonu.