• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Tableti su uređaji koji zbog veličine ekrana zahtevaju nešto veću potrošnju energije, pa je za njihov stabilan rad i nesmetano napajanje baterije važno da imaju ispravan konektor punjenja. A ako to nije slučaj, znajte da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tabletu.

Zamena konektora punjenja Samsung Tab S2 8.0 – Doktor MobilSamsung Galaxy Tab S2 8.0 (T710) je vrlo tanak tablet odličnog kvaliteta izrade, sa sjajnim 8.0-inčnim Super Amoled touchscreen ekranom rezolucije 1536 x 2048 piksela, Androidom verzije 5.0.2 (Lollipop), osmojezgarnim procesorom sa 3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB) i kamerama od 2.1 MP i 8 MP.

Autonomiju u radu ovom uređaju pruža integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 4000 mAh, za koju je jako bitno da se uredno i bez problema puni električnom energijom, što će, razume se, biti moguće jedino ako je potpuno ispravan konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Ukoliko primetite da Vaš tablet ne registruje da je priključen punjač ili se ne puni njegova baterija (ponekad se to dešava vrlo otežano), to su dosta pouzdani znaci da je došlo do kvara njegovog konektora punjenja (napajanja).

Ovaj problem može se javiti iz različitih razloga, a iskustvo pokazuje da je najčešći grubo rukovanje prilikom priključivanja na punjač (tada obično nastaju fizička oštećenja), kvašenje, neadekvatan strujni napon, a postoji mogućnost i da jednostavno konektor otkaže „sam od sebe“.

U svakoj od pomenutih situacija rezultat će biti nefunkcionalnost uređaja, pa Vas pozivamo da se javite profesionalnom servisu Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo za Vas obaviti stručnu dijagnostiku kvara i uraditi neophodnu popravku.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tabletu naši iskusni serviseri izvršiće sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a tu uslugu pružiće Vam i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tabletu u servisu Doktor Mobil obavljamo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ceni ili roku za popravku ove komponente, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana popravka konektora napajanja (punjenja) samo je jedna od stručnih intervencija koje uspešno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer isto tako kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona i zamenu baterije na tabletu i mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet