Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung S10 jedna je od mnogobrojnih usluga koje pružamo u Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Zamenom konektora napajanja otklanjaju se problemi nastali kvarom na ovoj komponenti a telefon ponovo dobija mogućnost da se normalno dopuni.

U našem servisu možete obaviti i sve ostale popravke koje su Vam potrebne na Samsung Galaxy S10 smartfonu.

Ako imate ovaj ili bilo koji drugi problem na mobilnom uređaju, posetite naš servis ili ukoliko niste u mogućnosti, pošaljite nam telefon nekom od kurirskih službi.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung Galaxy S10 konektor punjenja

zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 poseduje bateriju kapaciteta 3400 mAh koja se može dopuniti na dva načina. Korišćenjem klasičnog punjača omogućeno je brzo punjenje koje je unapređeno u odnosu na prethodne modele S serije.

Kako sve veći broj pametnih telefona uvodi ovu opciju, i S10 se može dopuniti i pomoću brzog bežičnog punjenja.

S10 donosi niz sjajnih karakteristika pa tako fotografisanje podržava trostruka primarna kamera a skladištenje raznih vrsta podataka omogućava 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Samsung S10 neispravan konektor punjenja

Oštećen ili pokvaren konektor punjenja na S10 obično se javlja kao rezultat grubog rukovanja prilikom kačenja uređaja na punjač.

Korišćenje neadekvatnog ili neispravnog punjača takođe može oštetiti konektor kao i polivanje tečnošću.

Nezavisno od nesasvesnog rukovanja, problem može doći i usled nekih stvari na koje nemate uticaja, kao što je npr. nestabilan napon električne energije.

Pozovite nas

011 / 4022-611

S10 – kako prepoznati kvar konektora napajanja?

Kvar na konektoru punjenja S10 je dosta ozbiljan problem zbog kojeg telefon neće moći da se dopuni. Verovatno ćete primetiti i da dolazi do prekida prilikom punjenja tj. da telefon „gubi kontakt“.

Međutim, simptomi kvara na konektoru mogu biti jako slični onima kod neispravne baterije ili pokvarenog punjača. Zato se pre popravke samog konektora radi dijagnostika problema kako bi se sa sigurnošću utvrdilo odakle kvar potiče.

Popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung Galaxy S10

zamena konektora punjenja samsung s10 plus

Ako se nakon izvršene dijagnostike ustanovi da je sa punjačem i baterijom sve u redu, sumnje koje su ukazivale na kvar konektora punjenja će dobiti svoju potvrdu.

Zbog toga je popravka ili zamena konektora punjenja na Samsung S10 jedina intervencija koja će uspešno otkloniti problem i omogućiti telefonu nesmetano napajanje energijom.

Doktor Mobil obaviće svaku popravku ili zamenu konektora napajanja S10 pouzdano i s ciljem da telefon u što kraćem roku bude vraćen vlasniku u ispravnom stanju.

Sve informacije o ceni i roku zamene konektora možete dobiti ukoliko nas pozovete ili kontaktirate preko formulara u nastavku. Precizan rok servisiranja sa sigurnošću saopštavamo nakon prijema telefona u servis.

Samsung S10 popravka konektora punjenja cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena