Pravilno punjenje baterije telefona električnom energijom jedna je od ključnih stvari za stabilan i nesmetan rad svakog mobilnog uređaja. Ali to neće biti moguće ako postoji kvar na konektoru punjenja (napajanja), zbog čega u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy S6 i S6 edge pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja Samsung S6, S6 edge – Doktor MobilSamsung Galaxy S6 (G920) i Samsung Galaxy S6 edge (G925) su poznati modeli južnokorejske kompanije koji su, kada su se pojavili, stekli veliku popularnost i među našim ljubiteljima pametnih telefona.

Vrlo kvalitetno izrađeni i fino izdizajnirani, ovi mobilni uređaji iz premijum segmenta odlikuju se sjajnim hardverskim i softverskim karakteristikama, ali zahtevaju i pažljivo rukovanje da ne bi došlo do oštećenja nekog važnog dela telefona, kao što je npr. konektor punjenja ili napajanja čije servisiranje je upravo i tema ovog teksta.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy S6 i S6 edge

Do kvara konektora punjenja na mobilnom telefonu može doći iz više razloga, a neki od njih su fizičko oštećenje ulaza za punjenje, kvašenje konektora, neadekvatan strujni napon, grubo rukovanje prilikom priključivanja kabla na konektor, itd, a nekada konektor prosto može da otkaže zbog neke fabričke greške pri izradi.

Neispravnost konektora punjena (napajanja) rezultiraće time da se telefon uopšte ne puni iako je priključen na punjač ili da uređaj jednostavno „ne vidi“ da je spojen sa punjačem.

U svakom slučaju, takva situacija zahteva stručnu dijagnostiku i servisiranje konektora punjenja, koje veoma efikasno i pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Vaše je samo da svoj telefon donesete kod nas, a mi ćemo operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S6 i S6 edge mobilnom telefonu za Vas uraditi sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge smartfonu u našem servisu je povoljna. U slučaju da su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam, ako tako više volite, pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana zamena konektora punjenja na mobilnom telefonu samo je jedna od naših specijalističkih usluga, jer uspešno i kvalitetno vršimo i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena