Da bi Vaš mobilni telefon normalno i nesmetano radio, važno je da se njegova baterija redovno puni i da ima stabilno napajanje električnom energijom. Ako je zbog kvara na konektoru takva funkcija onemogućena, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno radimo zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja Samsung S8, S8 plus – Doktor MobilSamsung Galaxy S8 (G950) i Samsung Galaxy S8+ (G955) su vrhunski pametni telefoni koji pretenduju i na titulu najboljih smartfona u 2017. godini. Sjajnog dizajna i izvrsnog kvaliteta i performansi, u vrlo kratkom roku zadobili su brojne simpatije ljubitelja Android telefona.

Ako ste ponosni vlasnik nekog od ova dva premijum modela, budite pažljivi pri rukovanju uređajem, da Vam se slučajno ne bi desilo da oštetite neku važnu hardversku komponentu, kao što je konektor napajanja (punjenja) o čijoj popravci i zameni pišemo u ovom tekstu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy S8 i S8+

Kada je konektor punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu pokvaren ili oštećen, Vaš uređaj neće moći da puni svoju bateriju (uopšte ili će to raditi otežano), a može se desiti da telefon jednostavno ne registruje da je priključen na punjač.

Uzroci za takav kvar mogu biti raznovrsni, od neke fabričke greške na konektoru do fizičkog oštećenja usled nepažljivog rukovanja (kvašenje, grubo priključivanje punjača, itd) ili zbog neodgovarajućeg električnog napona.

Bez obzira kakav problem je u pitanju, Doktor Mobil tim stručnih i iskusnih servisera će na telefonu uraditi profesionalnu dijagnostiku i otkloniti kvar zamenom ili popravkom neispravnog konektora punjenja.

Specijalističku operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S8 i S8 plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy S8 ili Samsung Galaxy S8+ smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da unapred dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite pišite nam preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored servisiranja konektora punjenja, ekrana, stakla, kamere i brojnih drugih usluga, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i sigurno obavljamo i dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena