• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua

Nepažljivo rukovanje prilikom priključivanja na punjač jedan je od vodećih uzroka kvara konektora napajanja na mobilnim uređajima. Ako i Vi imate takav problem na svom telefonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam može pomoći da ga rešite efikasnom i pouzdanom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Sony Xperia M4 Aqua – Doktor MobilSony Xperia M4 Aqua je vrlo kvalitetan i tanak (7.3 mm) „vodozemac“ (ima IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu) iz kompanije Sony koji, pored odličnih performansi (osmojezgarni procesor, 2 GB RAM, 8 GB interne memorije), poseduje 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran HD rezolucije i solidne kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna).

Zahvaljujući štedljivom hardveru i dobroj optimizaciji, natprosečnu autonomiju u radu ovom mobilnom uređaju srednjeg cenovnog ranga trebalo bi da pruži integrisana baterija kapaciteta 2400 mAh, ali je za njeno nesmetano punjenje jako važno da konektor napajanja na telefonu bude potpuno ispravan.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua

Kao što smo napomenuli, kvar na konektoru punjenja ili napajanja može da nastane zbog grubog rukovanja (fizička oštećenja), ali i usled nekih drugih faktora (neodgovarajući električni napon, prolivanje tečnosti po tom delu uređaja, fabrička greška pri kojoj deluje da je konektor otkazao „sam od sebe“, itd).

Svaki od navedenih uzroka može da dovede do nefunkcionalnosti telefona (baterija se otežano puni ili uređaj uopšte i ne registruje da je priključen na punjač, a prilikom većih mehaničkih oštećenja neće biti moguće čak ni kačenje na punjač), pa tada pomoć treba potražiti u nekom od profesionalnih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua mobilnom telefonu naš vrlo stručan i iskusan serviserski tim pružiće Vam sigurno, pouzdano i bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon), uz poseban trud da ceo postupak bude završen u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia M4 Aqua smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodni konkretniji podaci o ceni ili roku za obavljanje ove intervencije, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i veoma uspešno vrši i druge profesionalne intervencije na smartfonima, kao što su dekodiranje Sony Xperia telefona, kompletan servis Sony Xperia mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.