Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia Z

Konektor napajanja (punjenja) koji ne radi dobro ili je ozbiljno oštećen najčešće podrazumeva i potpunu nefunkcionalnost mobilnog uređaja, pa Vam u takvoj situaciji preporučujemo da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo za Vas uraditi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia Z pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Sony Xperia Z – Doktor MobilSony Xperia Z je pametni telefon začetnik dobro poznate vodootporne (IP57 certified) Z serije Sony-jevih mobilnih uređaja, koji pored 5.0-inčnog Full HD touchscreen ekrana ima i četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 64 GB), kamere od 13.1 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem, kao i HDR i sweep panorama funkcijama) i 2.2 MP (selfi).

Ovaj vrlo moćan uređaj u vreme kada se pojavio, napaja se preko integrisane baterije kapaciteta 2330 mAh koju mu pruža veoma dobru autonomiju u radu (posebno ako se koristi štedljivi Stamina režim), a preduslov za to je da je na telefonu potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia Z

Uzroci kvara konektora punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu mogu biti različiti, a neki od najčešćih su mehaničko oštećenje usled nepažljivog rukovanja prilikom priključivanja na punjač, prodor vlage ili stranih čestica u taj deo telefona, korišćenje neadekvatnog punjača lošeg kvaliteta, nagla promena napona na elektro mreži, itd.

Takve situacije obično prouzrokuju nefunkcionalnost mobilnog uređaja, jer onemogućavaju normalno punjenje baterije (ona se otežano ili nikako ne puni, a ponekad telefon i ne registruje da je priključen na punjač), a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da taj problem reši efikasno i pouzdano.

Zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia Z mobilnom telefonu naši stručni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i svakako u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z

Profesionalnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam zatrebaju precizniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formular u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je iskusan serviserski tim Doktor Mobil servisa uvek tu za Vas i slobodno nam se javite i ukoliko Vam, osim otklanjanja problema sa konektorom punjenja, budu trebale usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.