• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3+

Pouzdanu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact ili Sony Xperia Z3+ mobilnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sigurno i potpuno bezbedno. To je dosta važna intervencija pošto mobilni uređaj sa ovim kvarom ne može normalno da radi, jer nije u stanju da nesmetano puni bateriju.

Zamena konektora punjenja na Sony Xperia Z3, Z3 Compact, Z3+Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact i Sony Xperia Z3+ su kvalitetni vodootporni (IP68 certified) Android mobilni telefoni koji poseduju odlične Triluminos IPS LCD ekrane osetljive na dodir, jake procesore uparene sa 2 ili 3 GB RAM memorije, 16/32 GB skladišnog prostora (može se microSD karticom povećati do 256 GB) i sjajne primarne kamere od 20.7 MP sa autofokusom, LED blicem i brojnim softverskim funkcijama (prednje su im sa senzorima od 2.2 MP/5.1 MP).

Za vrlo dobru autonomiju u radu ovih uređaja zadužene su integrisane baterije kapaciteta 3100 mAh (na Z3), 2600 mAh (Z3 compact) i 2930 mAh (Z3+), ali je veoma važan preduslov da telefon ima sasvim ispravan konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3+

Da biste mogli bez problema da koristite sve mogućnosti svog mobilnog telefona, neophodno je da njegove komponente funkcionišu kako treba, što naročito važi za konektor punjenja, bez koga telefon uopšte ne može da radi.

Kvar ili oštećenje konektora napajanja najčešće izaziva grubo postupanje prilikom kačenja telefona na punjač, a slične posledice mogu izazvati i nestabilan napon na strujnoj mreži i prodor tečnosti u taj deo smartfona.

Problem se uglavnom otkriva tako što telefon ne uspeva da puni bateriju (ili to radi jako otežano), a katkada i ne registruje da je priključen na punjač, što su sve razlozi da se obratite proverenom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku uređaja.

Zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact ili Sony Xperia Z3 plus pametnom telefonu vršimo pouzdano, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia Z3, Z3 compact, Z3+

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact ili Sony Xperia Z3+ smartfonu u našem servisu je povoljna. Ako želite da imate detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, možete nam pisati preko forme u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusna i stručna serviserska ekipa našeg Doktor Mobil servisa mobilnih telefona u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ukoliko Vam zatrebaju usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet