Jaka baterija na mobilnom telefonu mogla bi Vam omogućiti opuštenije uživanje u njegovom korišćenju, ali to ništa neće vredeti ako je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor napajanja. Zato servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, među najvažnijim intervencijama, ima i uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi 4 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Xiaomi Redmi 4 – Doktor MobilXiaomi Redmi 4 je mobilni telefon povoljne cene i dosta dobrih performansi, među kojima izdvajamo hibridni Dual SIM, 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarni procesor brzine 1.4 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do maksimalnih 256 GB) i kamere od 5 MP (prednja) i 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom i LED blicem).

Da bi integrisana baterija velikog kapaciteta od 4100 mAh ovom uređaju pružila očekivanu odličnu autonomiju u radu (dva i više dana između punjenja), važno je da na smartfonu bude potpuno ispravan i očuvan konektor napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Xiaomi Redmi 4

Svaki vlasnik mobilnog telefona koji želi da izbegne ozbiljniji kvar konektora punjenja (napajanja), trebalo bi da ga pažljivo priključuje na punjač, jer je grubo rukovanje među najčešćim uzrocima fizičkih ili mehaničkih oštećenja ove hardverske komponente.

Slične probleme mogu izazvati i loš punjač, neodgovarajući strujni napon i polivanje tečnosti po konektorskom ulazu, a posledica je u većini slučajeva nefunkcionalan mobilni uređaj (ne može da puni bateriju ili se to vrši jako otežano).

Ako Vam se ipak desila neka takva neželjena situacija, javite se profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Xiaomi Redmi 4 mobilnom telefonu.

Ovu uslugu naši iskusni serviseri pružiće Vam sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno (bez rizika po telefon), uz naročit trud da ceo postupak bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Xiaomi Redmi 4

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Xiaomi Redmi 4 smartfonu u Doktor Mobil servisu je povoljna. Slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta ako Vam zatrebaju preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pored pouzdanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu efikasno i uspešno vrši i čitav niz drugih profesionalnih intervencija na pametnim telefonima, kao što su npr. dekodiranje mobilnih telefona, servis mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima poznatih brendova) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena