Zamena kamere za Huawei P Smart samo je jedna od mnogih servisnih intervencija koje spretno i pouzdano obavljaju vrsni serviseri Doktor Mobil servisa mobilnih telefona u Beogradu.

Mi za vas vršimo kompletno servisiranje Huawei mobilnih telefona, pa bilo da je vašem Huawei P Smart potrebna zamena kamere ili neka druga softverska ili hardverska intervencija, uvek možete računati na naš tim.

zamena kamere huawei p smart

Huawei P Smart – Kao i većina modernih telefona izrađen je u kombinaciji metala i stakla, pa je vizuelno jako dopadljiv i elegantan.

Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Raspolaže memorijom od 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije. Ukoliko vam to nije dovoljno, umetanjem microSD kartice, dobićete 256 GB interne memorije.

Kamere ovog mobilnog telefona su odlične, glavna ima rezoluciju od 13 MP i dodatni senzor od 2 MP koji stvara efekat dubine ili zamućenja. Prednja ili “selfi” kamera ima 8 MP. Osim kamera, i batrija ovog uređaja je pristojnog kvaliteta i ima 3000 mAh.

Huawei P Smart zamena kamere

Izbor telefona kod mnogih kupaca znači izbor kamere koja je po njihovoj meri. Pa, u skladu sa tim, nije ni čudo što nam najviše smeta čak i najsitnije oštećenje na njoj.

Kada je kamera vašeg Huawei P Smart oštećena, ili pokvarena, naš tim može da vam pomogne i efikasno je zameni u najkraćem roku koji u datom trenutku bude moguć.

Mi smo u svom poslu profesionalci i jako pažljivo planiramo i izvodimo svaki korak prilikom servisiranja. Pre same akcije trudimo se da analiziramo situaciju i zajedno odlučimo na koji način ćemo izvršiti zamenu kamere za Huawei P Smart.

Svi članovi tima Doktor Mobil servisa aktivno učestvuju u svakom servisiranju, pa je tako i prilikom zamene kamere za Huawei P Smart. Smatramo da smo najuspešniji zajedno i ta praksa pokazala se ispravnom, jer je svako naše servisiranje uspešno i potpuno bezbesno po vaš mobilni telefon.

Cena zamene kamere za Huawei P Smart

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil za Huawei P Smart osim zamene kamere kvalitetno, temeljno i efikasno vrši i dekodiranje, zamenu ekrana i zamenu baterije, ali i sve druge vrste servisnih intervencija koje mogu biti potrebne vašem mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena