I na top modelima mobilnih telefona koji su veoma kvalitetno izrađeni može doći do oštećenja nekih važnih hardverskih delova, kao što su kamera ili njeno staklo. Takve kvarove vrlo uspešno i pouzdano otklanjamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, što važi i za zamenu kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S7 i S7 edge pametnim telefonima.

Zamena kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S7, S7 edgeSamsung Galaxy S7 (G930) i Samsung Galaxy S7 edge (G935) su veoma popularni prošlogodišnji (2016) premijum modeli južnokorejske kompanije koji su zbog sjajnih karakteristika i vrhunskog kvaliteta izbor mnogih vlasnika pametnih telefona.

Ovi fenomenalni mobilni uređaji posebnu pohvalu zaslužuju za svoje izvrsne kamere, od kojih primarna sa senzorom od 12 MP ima optičku stabilizaciju slike, brzi fazni autofokus, LED blic, Auto HDR, panorama i mnogo zanimljivih funkcija, a prednjom, selfi kamerom od 5 MP takođe možete praviti odlične fotke i video zapise.

Zamena kamere ili stakla kamere na Samsung S7 i S7 edge

Sa svakim mobilnim telefonom treba pažljivo rukovati jer se njegove osetljive komponente dosta lako mogu oštetiti prilikom udarca ili iznenadnog ispadanja telefona na neku čvršću podlogu. Jedan od kvarova do kojih na taj način može doći je i lomljenje kamere ili stakla kamere na pametnom telefonu.

Pri tome se može ispostaviti da je polomljena ili oštećena kamera ili samo njeno staklo (kada je izgrebano, kamera ne daje valjanu sliku), a može se desiti da ova hardverska komponenta jednostavno sama otkaže (uglavnom zbog neke fabričke greške).

Ali kakav god da je problem sa kamerom na Vašem mobilnom uređaju, nemojte se previše brinuti, nego telefon donesite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasno otkloniti kvar.

Operaciju zamene kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S7 ili Samsung Galaxy S7 edge mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S7 i S7 edge

Cena zamene kamere i stakla kamere na smartfonima Samsung Galaxy S7 i S7 edge u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za više informacija o ceni ili vremenskom roku potrebnom za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formualra u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene kamere i stakla kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Želimo Vam da Vam mobilni telefon uvek radi „kao švajcarski sat“, ali ako Vam ikada zatreba naša stručna pomoć – slobodno nam se obratite, jer u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno radimo dekodiranje Samsung telefona, kompletan servis Samsung mobilnih telefona, zamenu baterije na mobilnim telefonima i brojne druge specijalističke usluge.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena