Kamere na modernim pametnim telefonima dolaze sa sve boljim karakteristikama i jačim senzorima, ali ni one nisu imune na kvarove, pa se dešava da se na telefonu ošteti ili slomi kamera ili njeno staklo. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo efikasnu i bezbednu uslugu zamene kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S8 i S8+ smartfonima.

Zamena kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S8, S8 plusSamsungovi top modeli najnovije generacije Galaxy S8 (G950) i Galaxy S8 plus (G955), pored prelepog dizajna i izvrsnih karakteristika, mogu se pohvaliti i novim kamerama kojima ćete napraviti kvalitetne video zapise i fotografije sa fantastično živopisnim bojama.

Primarna kamera od 12 MP ima veoma brz fazni autofokus, optičku i digitalnu stabilizaciju slike, LED blic, auto HDR, podršku za 4K video i mnoštvo zanimljivih funkcija, dok selfi kamera od 8 MP takođe ima autofokus, auto HDR i odličan softver (obe kamere poseduju Exmor RS senzore Sony-jeve izrade, sa Dual Pixel tehnologijom).

Zamena kamere ili stakla kamere na Samsung S8 i S8+

Iako sa svojim moćnim karakteristikama pružaju pravo uživanje u fotkanju i video četovanju, kamere na mobilnim telefonima nisu neuništive i treba ih čuvati od oštećenja, upravo da na uređaju ne bi došlo do lomljenja kamere ili stakla kamere.

Do toga obično dolazi prilikom nezgodnog pada telefona na beton, asfalt ili neku drugu tvrdu podlogu, a osim lomljenja ili oštećenja same kamere (naravno, ona može i „sama od sebe“ da otkaže), može se desiti da je samo polomljeno ili izgrebano staklo kamere, zbog čega ona ne daje dobru sliku.

U svakom slučaju, bilo da je na Vašem mobilnom uređaju oštećena kamera ili samo njeno staklo, mi Vam možemo pomoći da stručno i pouzdano otklonimo nastali kvar, nakon čega ćete ponovo imati potpuno funkcionalan telefon.

Zamenu kamere ili stakla kamere na Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8 plus pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S8 i S8+

Što se tiče cene zamene kamere i stakla kamere na Samsung Galaxy S8 i S8 plus mobilnim telefonima, ona je u našem servisu povoljna. Ako su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene kamere i stakla kamere na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Profesionalno obučen i iskusan tim servisera Doktor Mobil servisa je uvek tu da Vam pomogne i reši problem koji imate sa mobilnim telefonom, a Vašoj pažnji posebno preporučujemo naše usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena