Zamena kamere na Huawei Honor 10 otkloniće sve poteškoće koje imate na kameri Vašeg pametnog uređaja.

U Doktor Mobil servisu pouzdano zamenite prednju ili zadnju kameru na Honor 10 kao i na ostalim modelima telefona.

Ako Vam je ova servisna usluga potrebna, posetite nas ili pozovite a mi ćemo otkloniti ovaj kao i bilo koji drugi kvar koji imate na Huawei Honor 10.

Takođe, nudimo i pogodnost slanja telefona nekom od kuriskih službi ukoliko ne možete lično da dođete u naš servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Huawei Honor 10 kamera

  ena kamere na huawei honor 10

  Huawei Honor 10 jedan je od telefona koji dočarava težnje kompanije Huawei ka usavšavanju performansi kamere. Ovaj uređaj se može pohvaliti prednjom i zadnjom kamerom izuzetnog kvaliteta.

  Glavna kamera je dualna i ima rezoluciju 24 MP + 16 MP sa 2x hibridnim zumom i LED blicem dok selfi kamera poseduje čak 24 MP. Njima možete napraviti izuzetne jasne slike visokog kontrasta i intenzivnih boja.

  Sem toga, Honor 10 na raspolaganju ima i 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije, a kapacitet baterije koja obezbeđuje dugotrajan rad iznosi 3400 mAh.

  Honor 10 neispravna glavna ili selfi kamera

  Pokvarena ili neispravna kamera Honor 10 može Vas neprijatno iznenaditi nakon svakog udarca ili pada telefona.

  Na taj način se može polomiti ili ogrebati staklo kamere na Honor 10 i tako Vam znatno otežati namere da potpuno nesmetano koristite ovu komponentu.

  Kako bi se ovako nešto izbeglo, uvek preporučujemo pažljivo rukovanje mobilnim telefonom, ali ponekad problem dolazi i bez obzira na to.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Postoji i slučaj kada kamera Honor 10 prestane da radi. Ovo se dešava nezavisno od ljudskog faktora i potpuno onesposobljava kameru za dalji rad.

   Smetnje u radu mogu pogoditi i glavnu i selfi kameru pa u skladu sa tim i mogu nastati kvar prednje i zadnje kamere Honor 10.

   Zamena kamere na Huawei Honor 10

   zamena kamere huawei honor 10

   Ukoliko je šteta već učinjena i došlo je do kvara prednje ili zadnje kamere na Honor 10, a jedan od najvažnijih funkcija na telefonu Vam je pravljenje fotografija, nema razloga za brigu.

   Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će pouzdano zameniti neispravnu ili polomljenu kameru na Honor 10 uređaju i tako je vratiti u život.

   Pre svake popravke obavlja se dijagnostika a zatim se ukoliko je to potrebno realizuje i zamena prednje ili zadnje kamere na Huawei Honor 10.

   Trudimo se da obavimo ovu intervenciju u što kraćem roku a nakon izvršenog servisa tj. pri preuzimanju uređaja se možete uveriti u kvalitet zamenjene kamere na licu mesta.

   Za detaljne informacije o roku i ceni zamene kamere nas možete pozvati ili nam pisati putem formulara.

   Huawei Honor 10 zamena kamere cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena