Zamena kamere (prednje i zadnje) na Vašem Huawei Mate 20 Pro je samo jedna od intervencija koju možete prepustiti našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Kod nas je moguće zameniti kameru i na bilo kom drugom Huawei modelu ali i izvršiti ostale neophodne operacije na Vašem mobilnom telefonu, u okviru Huawei servisa telefona.

Huawei Mate 20 Pro

Zamena kamere Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro je telefon veoma reprezentativnog izgleda koji poseduje odlične performanse i besprekornu kameru. Ekran dimenzija 6.39 inča zaštićen je Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Mate 20 Pro koristi operativni sestem Android 9.0 (Pie) a memorija u verzijama od 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije je i više nego dovoljna za skladištenje raznovrsnih podataka.

Ono što je jako važno ako volite da fotografišete i čini ovaj pametni telefon zaista vrhunskim je fantastična trostruka Leica kamera od 40 MP + 20 MP + 8 MP. Takođe, tu je i selfi kamera od 20 MP.

Zamena kamere najčeće se obavlja zbog fizičkog oštećenja

Mate 20 Pro je zaista nesvakidašnji mobilni telefon a samo jedna od njegovih prednosti je i sjajna trostruka Leica kamera. Fotografije nastale u objektivu ovog telefona podrazumevaju kvalitetnu i potpuno ispravnu kameru.

Kamera pametnog telefona se takođe može oštetiti, uostalom kao i sve druge komponente.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Do oštećenja kamere može doći usled pada telefona, udarca ili samo trenja o drugu neravnu i grubu površinu ali nisu retki slučajevi da kamera jednostavno prestane da radi, iz naizgled nepoznatih razloga.

Nije važno da li je kamera mehanički oštećena ili pokvarena (što može pogoditi i prednju i zadnju kameru) jer u ovim slučajevima postoji samo jedna opcija za rešenje problema a to je zamena kamere na Huawei Mate 20 Pro modelu.

Huawei Mate 20 Pro zamena kamere (prednje i zadnje)

U našem Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu se pre svakog servisiranja detaljno razmatra i analizira problem, a zatim se i pristupa operaciji zamene kamere na Mate 20 Pro.

Zamena kamere za Huawei Mate 20 Pro

Sami možete proveriti kvalitet zamene i ispravnost zamenjene kamere pri preuzimanju uređaja u servisu i uveriti se da će Vaš telefon ponovo bez poteškoća praviti izuzetne fotografije.

Uz adekvatne alate i iskustvo našeg Doktor Mobil servisa, svaka zamena kamere na Huawei Mate 20 Pro telefonu biće izvršena u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene kamere na Huawei Mate 20 Pro

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena