U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona možete obaviti zamenu kamere (prednje i zadnje) na Vašem Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

Osim na P20 lite, kod nas možete zameniti kameru i na bilo kom drugom modelu Huawei telefona, u okviru našeg Huawei servisa telefona.

Huawei P20 lite

Huawei P20 lite je telefon modernog izgleda koji se sastoji od aluminijumskog okvira i plastičnih leđa. Odlikuju ga pristojne karakteristike, a cenovna pristupačnost ga čini veoma popularnim modelom iz Huawei kataloga pametnih telefona.

P20 lite poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Korisnicima je dostupno 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije za čuvanje podataka uz mogućnost proširenja sa microSD karticom do 256 GB (samo na modelima koji podržavaju dve SIM kartice).

huawei p20 lite zamena kamere

Za ljubitelje fotografija tu su glavna dvostruka kamera od 16 MP + 2MP (HDR, LED blic, senzor dubine na fotografijama, autofokus), kao i selfi kamera od 16 MP.

Mnogobrojne funkcije telefona podržane su integrisanom baterijom kapaciteta 3000 mAh.

Huawei P20 lite zamena kamere (prednje i zadnje)

Oštećenje kamere na telefonu može biti rezultovano padom mobilnog telefona, udarcem ili trenjem o drugu neravnu i grubu površinu. Osim toga, kamera svakog mobilnog telefona pa tako i P20 lite modela, odjednom može prestati da radi, iz naizgled nepoznatih razloga.

Jedini način da uživate u fotografijama koje pravi sjajan objektiv ovog telefon je da kamera bude kvalitetna i potpuno ispravna. Bilo da je kamera mehanički oštećena ili pokvarena (naglašavamo da ovo može pogoditi i prednju i zadnju kameru), jedina opcija je zamena kamere na Vašem Huawei P20 lite modelu.

Pre svake intervencije, u našem Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu ćemo detaljno i umesto Vas analizirati problem, a zatim ukoliko ustanovimo da je to neophodno i izvršiti operaciju zamene kamere za P20 lite.

Prilikom samog preuzimanja telefona možete proveriti kvalitet zamene kao i ispravnost zamenjene kamere i uveriti se u profesionalnost našeg pristupa ovako složenoj intervenciji, nakon čega ćete ponovo moći da fotografišete Vašim telefonom bez ikakvih poteškoća.

Serviseri Doktor Mobil tima poseduju neophodno iskustvo i adekvatne alate za zamenu kamere Vašeg Huawei P20 lite telefona, a ove intervencije vršimo rutinski, potpuno bezbedno po uređaj i u najkraćem mogućem roku izvodljivom za ovakav tip servisiranja.

Cena zamene kamere na Huawei P20 lite 

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena