Zamena kamere (prednje i zadnje) na Samsung Galaxy A9 modelu je jedna od servisnih usluga koje su Vam na raspolaganju u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu.

Zamenu neispravne kamere na ostalim Samsung modelima kao i mnogobrojne popravke različitih vrsta na pametnim uređajima ovog brenda, obezbediće Vam naš servis Samsung mobilnih telefona.

Samsung Galaxy A9 (2018)

zamena kamere na samsung galaxy a9

Samsung Galaxy A9 (2018) A920 je impresivan pametni uređaj atraktivnog dizajna koga odlikuju aluminijumsko kućište i raskošni Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela). Ekran poseduje Gorilla Glass 5 zaštitu.

Galaxy A9 ima osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz), a za čuvanje podataka je dostupno 6/8 GB RAM i 64/128 GB interne memorije uz mogućnost proširenja SD karticom do 512 GB.

Kamera A9 je vredna divljenja pa ne čudi što je unela revoluciju u svet mobilnih telefona u vidu četvorostruke primarne kamere od 24 MP + 8 MP + 10 MP + 5 MP (sa 2x optičkim zumom i LED blicem). Ne treba zanemariti ni selfi kameru od 24 MP (HDR).

Zbog čega kamera na A9 modelu može prestati da radi?

Kamera mobilnog telefona se vrlo lako može oštetiti, kao i sve osetljive komponente koje su sastavni delovi svakog pametnog uređaja.

Galaxy A9 je vrhunski telefon koga odlikuje fantastična četvorostruka kamera, a da biste dobili željeni kvalitet fotografija, potrebno je da kamera ovog uređaja bude potpuno ispravna.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Kamera može da se ošteti ukoliko s nepažnjom rukujete telefonom. Najčešći slučajevi oštećene kamere javljaju se nakon pada telefona, udarca ili čak trenja o neravnu ili grubu površinu.

  Međutim, vrlo je moguće i da kamera jednostavno prestane da radi, iz naizgled nepoznatih razloga.

  Samsung Galaxy A9 zamena kamere (prednje i zadnje)

  Mehaničko oštećenje može pogoditi kako prednju tako i zadnju kameru a kada se ovako nešto dogodi, tada postoji samo jedna opcija kojom se kvar otklanja – zamena kamere na Samsung Galaxy A9 (2018) modelu.

  zamena kamere za samsung galaxy a9

  Pre svake popravke se u Doktor Mobil servisu locira kvar a zatim i razmatra da li je potrebno zameniti kameru. Kada ustanovimo da je to neophodno, zamena kamere na Samsung Galaxy A9 se realizuje u što kraćem roku.

  Kvalitet zamene i ispravnost zamenjene kamere možete proveriti pri preuzimanju uređaja a mi garantujemo da će fotografije Vašeg A9 telefona ponovo izazivati divljenje.

  Cena zamene kamere na Samsung Galaxy A9

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena