Ako Vam je neispravna ili oštećena kamera na Samsung J3, zamena kamere (prednje i zadnje) predstavlja jedini način da ponovo fotografišete bez poteškoća.

Zamenu neispravne kamere na svim Samsung modelima  omogućiće naš servis Samsung mobilnih telefona.

Samsung Galaxy J3 (2018)

zamena kamere samsung galaxy j3 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2018) – Ovaj pristupačan pametni telefon pristojnih karakteristika poseduje IPS LCD kapacitivni touchscreen ekran od 5.0 inča a radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).

Glavna kamera Galaxy J3 uređaja ima 8 MP (LED flash, panorama, HDR) dok prednja “selfi” kamera ima 5 MP.

Za skladištenje podataka na raspolaganju su 2 GB RAM i 16 GB interne memorije.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Neispravna ili oštećena kamera na J3 smartfonu

  Najčešći slučajevi oštećene kamere izazvani su grubim rukovanjem uređajem, padom telefona, udarcem ili trenjem o drugu neravnu ili grubu površinu.

  Iz ovoga možete zaključiti da se kamera mobilnog telefona može oštetiti na mnoge načine, kao i sve ostale osetljive komponente koje su sastavni delovi svakog pametnog uređaja.

  Međutim, iako su oštećenja na kameri najčešće posledica ljudskog faktora, vrlo je moguće i da kamera jednostavno prestane da radi, iz naizgled nepoznatih razloga.

  Zamena prednje ili zadnje kamere na Galaxy J3

  zamena kamere za samsung galaxy j3 (2018)

  Mehaničko oštećenje može pogoditi i prednju i zadnju kameru a kada se ovako nešto dogodi, i u tom slučaju je potrebno zameniti kameru što pre, ukoliko ste ljubitelj fotografija.

  Jedina pouzdana opcija kojom se kvar na oštećenoj ili neispravnoj kameri otklanja je zamena kamere na Samsung Galaxy J3 (2018) modelu.

  Ukoliko nas posetite, pre svake popravke Doktor Mobil servis u Beogradu će locirati kvar umesto Vas a zatim i razmotriti da li je potrebno zameniti kameru.

  Kada nakon obavljene dijagnostike sa sigurnošću ustanovimo da je to neophodno, zamena kamere na Samsung Galaxy J3 će biti realizovana u najkraćem vremenskom roku za ovakav tip popravke.

  Kvalitet zamene i ispravnost zamenjene kamere možete proveriti pri preuzimanju uređaja i uveriti se u to da ćete ponovo moći da pravite fotografije bez ikakvih poteškoća koje ste do sada imati.

  Cena zamene kamere na Samsung Galaxy J3

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena