U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu uspešno ćemo, ako je potrebno, obaviti i zamenu kamere (prednje ili zadnje) na Vašem Samsung Galaxy J4 pametnom telefonu.

Ukoliko niste sigurni kome da poverite ovako osetljivu intervenciju, predlažemo da se uverite da je naš servis pravo mesto za to i garantujemo da ćemo zamenu kamere na Galaxy J4 izvršiti kvalitetno i bezbedno kao i da ćemo ispoštovati sve detalje uzajamnog dogovora.

Samsung Galaxy J4

Samsung Galaxy J4 je skladan pametni telefon čijim izgledom dominira plastično kućište i sjajni Super Amoled touchscreen ekran od 5.5 inča. Sadrži Dual SIM i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).

Baterija ovog uređaja od 3000 mAh trebalo bi da je dovoljna da izdrži 20h provedenih u razgovoru.

Ukoliko volite da pravite fotografije, za to su zadužene prednja kamera od 13MP i selfi kamera od 5 MP, obe sa LED blicom.

Možda ove karakteristike zvuče skromno u odnosu na ekskluzivne modele mobilnih telefona, ali moramo naglasiti da kamere Samsung Galaxy J4 stvaraju veoma oštre i verodostojne fotografije živih boja.

samsung galaxy j4 j440

Da li mi je potrebna zamena kamere ?

Do potrebe za zamenom kamere na mobilnim uređajima dolazi iz raznih razloga: oštećenje usled pada, ulaska tečnosti u uređaj ili jednostavno otkazivanja kamere bez nekog posebnog razloga.

Samsung Galaxy J4 zamena kamere (prednje i zadnje)

Da bi fotografije na Vašem J4 Samsungu bile onakve kakve očekujete da budu, neophodno je da posedujete kvalitetnu i ispravnu kameru. Ukoliko smatrate da postoje problemi u radu kamere i sumnjate da je neispravna ili mehanički oštećena, možete nas kontaktirati da taj problem otklonimo.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu će zameniti prednju ili zadnju kameru na Vašem Samsung Galaxy J4 uređaju uspešno i kvalitetno.

Posedujemo adekvatne i najsavremenije alate koji će operaciju zamene kamere (prednje i zadnje) na svakom pametnom telefonu pa i Vašem J4 izvršiti potpuno bezbedno po uređaj.

Servis Doktor Mobil će omogućiti da ponovo pravite fotografije bez ikakvih poteškoća, jer će naši serviseri  izvršiti operaciju zamene kamere (prednje ili zadnje) Vašeg Galaxy J4 mobilnog telefona.

Koja je cena za zamenu kamere na Samsung Galaxy J4 J440

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena