Zamena kamere na Samsung S10 plus

Ako Vam je potrebna zamena kamere na Samsung Galaxy S10+ posetite Doktor Mobil servis telefona.

Pouzdano ćemo izvršiti zamenu prednje i zadnje kamere na Vašem S10 plus uređaju kao i ostale intervencije koje su Vam neophodne.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, možete nam poslati telefon preko neke od kurirskih službi, a mi ćemo svaki problem sa jednakom pažnjom otkloniti.

Samsung S10+ kamera

zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

Ako ste ljubitelj fotografija uživaćete u kameri ovog smartfona. Trostruka primarna kamera ima rezoluciju 12 MP, 12 MP i 16 MP dok dvostruka selfi kamera ima 10 MP i 8 MP.

Besprekorne fotografije na kakve smo već navikli kada se o S seriji radi mogu se napraviti pomoću brojnih dodatnih opcija. To su auto-HDR, senzor dubine, 2x optički zum i mnoge druge, a treba naglasiti i intenzitet boja koje kamera S10+ može zabeležiti.

Samsung Galaxy S10+ je izvanredan telefon kojim se prostire Dynamic AMOLED ekran od 6.4 inča. Samo jedna od mnogih zavidnih karakteristika je i memorija od 8 GB RAM i 128/512 GB internei od 12GB RAM i 1T interne.

Kako dolazi do kvara na kameri na Samsung S10 plus?

Kvar na kameri na Samsung S10 plus telefonu može uslediti momentalno nakon nekog od mehaničkih oštećenja. Najčešće se radi o oštećenjima nastalim udarcima ili ispadanjem uređaja na tvrdu ili neravnu podlogu.

Naglašavamo da kamera svakog smartfona pa i S10+ traži savesno rukovanje. Iako se otpornost komponenti na oštećenja često ističe, svakodnevno se događaju nezgode na koje ne možemo uticati.

Tada će posledice postati vidljive jer kamera neće raditi normalno ili ćete uočiti izgrebano tj. polomljeno staklo kamere S10+.

Posledice oštećenja moguće su i na prednjoj (selfi) i zadnjoj (glavnoj) kameri S10+ uređaja. Iz ovoga sledi da i intervencija kojom se otklanja kvar može biti zamena prednje ili zadnje kamere.

Zamena prednje ili zadnje kamere na S10+

zamena kamere samsung s10 plus

Verovatno Vam je i kamera S10+ bila jedan od presudnih razloga zbog kojih ste se odlučili za ovaj uređaj. Zato smatramo da je jednostavno nemoguće ostaviti je u neispravnom stanju.

Jedini način da ponovo osposobite za rad izuzetnu kameru ovog smartfona je zamena kamere (prednje i zadnje) na Samsung Galaxy S10+.

Ako ste prepoznali gore navedene simptome problema ili su poteškoće nastale na neki drugi način, Doktor Mobil servis će otkloniti svaku brigu.

Zamena kamere na S10+ obavlja se bezbedno i u cilju da što pre dobijete Vaš telefon nazad i nastavite nesmetano korišćenje.

Precizne informacije o ceni zamene kamere i roku ove intervencije možemo Vam sa sigurnošću dati kada ostavite telefon u servisu.

Samsung S10 plus zamena kamere cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button