Ako Vam je potrebna zamena kamere na Samsung Galaxy S10+ posetite Doktor Mobil servis telefona.

Pouzdano ćemo izvršiti zamenu prednje i zadnje kamere na Vašem S10 plus uređaju kao i ostale intervencije koje su Vam neophodne.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, možete nam poslati telefon preko neke od kurirskih službi, a mi ćemo svaki problem sa jednakom pažnjom otkloniti.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung S10+ kamera

zamena stakla lcd-a samsung galaxy s10 plus

Ako ste ljubitelj fotografija uživaćete u kameri ovog smartfona. Trostruka primarna kamera ima rezoluciju 12 MP, 12 MP i 16 MP dok dvostruka selfi kamera ima 10 MP i 8 MP.

Besprekorne fotografije na kakve smo već navikli kada se o S seriji radi mogu se napraviti pomoću brojnih dodatnih opcija. To su auto-HDR, senzor dubine, 2x optički zum i mnoge druge, a treba naglasiti i intenzitet boja koje kamera S10+ može zabeležiti.

Samsung Galaxy S10+ je izvanredan telefon kojim se prostire Dynamic AMOLED ekran od 6.4 inča. Samo jedna od mnogih zavidnih karakteristika je i memorija od 8 GB RAM i 128/512 GB internei od 12GB RAM i 1T interne.

Kako dolazi do kvara na kameri na Samsung S10 plus?

Kvar na kameri na Samsung S10 plus telefonu može uslediti momentalno nakon nekog od mehaničkih oštećenja. Najčešće se radi o oštećenjima nastalim udarcima ili ispadanjem uređaja na tvrdu ili neravnu podlogu.

Naglašavamo da kamera svakog smartfona pa i S10+ traži savesno rukovanje. Iako se otpornost komponenti na oštećenja često ističe, svakodnevno se događaju nezgode na koje ne možemo uticati.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Tada će posledice postati vidljive jer kamera neće raditi normalno ili ćete uočiti izgrebano tj. polomljeno staklo kamere S10+.

Posledice oštećenja moguće su i na prednjoj (selfi) i zadnjoj (glavnoj) kameri S10+ uređaja. Iz ovoga sledi da i intervencija kojom se otklanja kvar može biti zamena prednje ili zadnje kamere.

Zamena prednje ili zadnje kamere na S10+

zamena kamere samsung s10 plus

Verovatno Vam je i kamera S10+ bila jedan od presudnih razloga zbog kojih ste se odlučili za ovaj uređaj. Zato smatramo da je jednostavno nemoguće ostaviti je u neispravnom stanju.

Jedini način da ponovo osposobite za rad izuzetnu kameru ovog smartfona je zamena kamere (prednje i zadnje) na Samsung Galaxy S10+.

Ako ste prepoznali gore navedene simptome problema ili su poteškoće nastale na neki drugi način, Doktor Mobil servis će otkloniti svaku brigu.

Zamena kamere na S10+ obavlja se bezbedno i u cilju da što pre dobijete Vaš telefon nazad i nastavite nesmetano korišćenje.

Precizne informacije o ceni zamene kamere i roku ove intervencije možemo Vam sa sigurnošću dati kada ostavite telefon u servisu.

Samsung S10 plus zamena kamere cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena