Zamena kamere na Samsung Galaxy S10 je samo jedna od usluga koje se nalaze u standardnoj ponudi servisa Doktor Mobil.

Zamena prednje ili zadnje kamere S10 će otkloniti sve poteškoće nastale kao rezultat raznih oštećenja, a mi nastojimo da ih pouzdano obavimo za Vas.

Ukoliko niste iz Beograda ili Vam tako više odgovara, postoji i mogućnost slanja telefona kurirskom službom pa ovu intervenciju možete obaviti i bez dolaska u servis.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10 kamera

  zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

  Samsung Galaxy S10 je vrhunski pametni telefon S serije koji je performanse kamere podigao na viši nivo. Ne morate biti profesionalni fotograf da biste pravili izuzetne fotografije jer je S10 to omogućio trostrukom primarnom kamerom.

  Samo neki od dodataka koji unapređuju kameru su 2x optički zum, HDR, detekcija osmeha, detekcija lica, autofokus… Takođe, ne treba zanemariti ni sekundarnu tj. selfi kameru od 10MP.

  Za čuvanje fotografija kao i svih ostalih vrsta podataka na raspolaganju su 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

  Da li se kamera na S10 može pokvariti?

  Kamera Samsung Galaxy S10 se može pokvariti a kako je to moguće sprečiti, preporučujemo da savesno rukujete uređajem. U suprotnom će doći do oštećenja na kameri i otežanog ili onemogućenog rada sa njom.

  Pokvarena kamera Samsung S10 je vrlo izvesna posledica mehaničkih oštećenja. Bilo da su u pitanju udarci ili ispadanje uređaja, ako je kamera direktno pogođena doći će do kvara.

  Napukla ili ogrebana kamera na S10 će uskratiti potpuno uživanje u fotografisanju. Najčešće se ovakva oštećenja pripisuju ljudskom faktoru ali u retkim slučajevima kamera može i odjednom prestati da radi.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Bez obzira na to šta su uzroci ili posledice, neispravna kamera treba da se zameni novom kako bi se otklonile smetnje u radu.

   Naglašavamo da je pored glavne kamere i selfi kamera izložena kvaru pa su u skladu sa tim i moguće zamena prednje ili zamena zadnje kamere na Samsung S10.

   Zamena kamere na Samsung Galaxy S10

   zamena kamere samsung s10

   Ako ste već uočili oštećenja ili smetnje u radu na kameri Vašeg Galaxy S10, na pravom ste mestu jer Doktor Mobil pouzdano otklanja ovakve probleme.

   Zamena kamere (prednje i zadnje) na Samsung Galaxy S10 je intervencija koja će vratiti izuzetnu kameru ovog smarfona u prvobitno stanje.

   Zamena kamere na S10 otkloniće sve poteškoće i ponovo omogućiti fotografisanje. Nakon obavljene intervencije se i sami možete uveriti u kvalitet zamenjene kamere tako što ćete je proveriti na licu mesta.

   Trudimo se da svaku intervenciju realizujemo u što kraćem vremenskom intervalu ali precizne informacije o roku zamene kamere sa sigurnošću Vam možemo dati nakon što ostavite telefon u našem servisu.

   Samsung S10 zamena kamere cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena