Zamena kamere na Sony Xperia XZ2 ukloniće sve probleme u radu ove komponente i vratiti joj mogućnost pravljenja besprekornih fotografija.

Doktor Mobil servis će zameniti neispravnu kameru Sony XZ2 ali pored toga i obaviti druge popravke koje su Vam potrebne na ovom uređaju.

Intervencije koje su Vam na raspolaganju u našem servisu odnose se i na sve ostale modele pametnih telefona.

Posetite naš servis ili nas pozovite na jedan od brojeva u nastavku, a u cilju Vašeg komfora nudimo i mogućnost slanja telefona kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XZ2 kamera

  zamena ledja na sony xz2

  Kada se o glavnoj kameri Sony Xperia XZ2 smartfona radi, ona poseduje 19 MP sa otvorom blende f/2.0 i stabilizacijom u pet osa, kao i fazni autofokus. Selfi kamera uređaja ima 5 MP.

  Obe kamere smartfona mogu zabeležiti 4K HDR video i to je inovacija koju ni jedan drugi model telefona na svetu do sada nije imao.

  Xperia XZ2 svakako ima unapređenu kameru u odnosu na ranije Sony top modele i to se ogleda u boljoj reprodukciji boja, manjem šumu i generalno kvalitetnijim slikama.

  Kamera ne radi na Sony XZ2

  Kamera se kao i svaka druga komponenta može pokvariti ili oštetiti a razlozi toga su mnogobrojni i neiscrpni. S obzirom na karakteristike kamere ovog izuzetnog uređaja, prava je šteta da njene funkcije budu otežane ili onemogućene.

  Oštećena ili izgrebana kamera XZ2 često je rezultat pada ili grebanja oštrim ili neravnim predmetima. Svaka ogrebotina na kameri može dovesti do zamućenja objektiva a samim i tim do otežanog rada sa njom.

  Polomljena kamera XZ2 može biti jedna od najgorih posledica pada telefona pri čemu će se slomiti staklo kamere. U ovom slučaju kamera može potpuno prestati da radi i tako onemogućiti fotografisanje do daljnjeg.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Zbog ovakvih problema se uvek preporučuje savesno rukovanje telefonom ali s obzirom na tempo života koji vodimo, to vrlo često može izostati.

   Kada se ovako nešto dogodi, treba zameniti pokvarenu tj. neispravnu kameru XZ2 novom u stručnom servisu i tako joj ponovo obezbediti pouzdan rad.

   Zamena kamere na Sony Xperia XZ2

   sony xperia xz2 zamena kamere

   Navedeni kvarovi mogu pogoditi i prednju i zadnju kameru Sony XZ2 telefona, pa bilo da ste ljubitelj selfija ili pak uživate u kreiranju pejzaža, jasno je da biste najradije želeli da problem nije ni nastao.

   Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pouzdano će zameniti kameru Sony XZ2 uz primenu dugogodišnjeg iskustva i najkvalitetnijih alata za ovaj tip popravke.

   Zamena prednje ili zadnje kamere na Sony Xperia XZ2 vratiće fotografisanje u Vaš svakodnevni raspored i omogućiti telefonu postojan rad.

   Sve detaljne informacije o roku i ceni zamene kamere možete dobiti ako nas pozovete, pišete putem formulara ili lično posetite naš servis.

   Sony Xperia XZ2 zamena kamere cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma




    * obavezna polja



    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena