Ako vam treba kvalitetna, što povoljnija i što brža zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy Note9, onda je pravi servis za vas – Doktor Mobil, jer naše sevisiranje poseduje sve navedene kvalitete.

Bilo da ste oštetili kameru tek kupljenog Samsung Galaxy Note9 ili da je nastradao vaš već dugo korišćeni  uređaj, ishod je isti – ne preostaje vam ništa drugo nego da potražite servis koji vama najviše odgovara i koji će efikasno izvršiti zamenu kamere (prednje i zadnje) za Galaxy Note9.

Doktor Mobil je proveren i uspešan servis mobilnih telefona i slobodno možemo reći da je ekspert u ovoj oblasti.

zamena kamere galaxy note9

Samsung Galaxy Note9 – modernog dizajna, sjajnih performansi, pouzdan i moćan, Note9 je među najboljim mobilnim telefonima koji su predstavljeni 2018. godine.

Ali zašto se toliko ljudi pored velikog izbora u istom rangu odluči baš za Note9? To što apsolutno veruju Samsungu verovatno je samo jedan od presudnih faktora.

Ostali “atributi” kojim Galaxy Note9 privlači kupce, sigurno su i odlične kamere (rezolucija glavne je 12 MP + 12 MP, a pomoćne kamere – 8 MP), kapacitativna baterija (4000 mAh), mogućnost brzog punjenja, bežičnog punjenja, upravljanja putem govornih komandi, očitavanje otisaka prsta, otključavanje pogledom, ali i mnogo toga drugog što “krasi” ovaj uređaj.

Note9 zamena kamere prednje i zadnje

Kada birate servis ili generalno pružaoca usluge bilo koje vrste, pitanje na koje se morate bazirati je šta to meni zapravo treba?

Mislite da je odgovor jednostavan jer se podrazumeva da vam je potrebna zamena kamere za Samsung Galaxy Note9? U pravu ste, to jeste suština, ali ta zamena kamere može biti obavljena na mnogo različitih načina. Vi birate onaj koji je za vas najbolji.

Ako želite da trajno i efikasno rešite problem i da nakon zamene kamere za Note9 ponovo imate isti kvalitet fotografija, treba vam profesionalni servis koji je već oproban i dokazan u svom poslu.

Upravo takav servis je naš Doktor Mobil koji već godinama dominira na tržištu mobilne telefonije u sferi servisiranja, i to zahvaljujući kvalitetu usluge koju pružamo. Jer druga “reklama” nam i ne treba, zar ne? :)

note9 zamena kamere

Cena zamene kamere za Samsung Galaxy Note9

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U Doktor Mobil doći ćete ako želite da vam se servisiranje više isplati od kupovine novog telefona. Jer ako odete u neki drugi servis koji je nepouzdan, lako se može desiti da platite nešto što neće adekvatno rešiti problem koji imate.

Mi osim zamene kamere za Note9, isto tako uspešno, vršimo i kompletan Samsung servis. Pa, šta god da zaškripi, na tom polju – mi imamo pravo rešenje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena