Ako imate iPhone XS Max kom ne radi kamera ili je fizički oštećena, posetite servis mobilnih telefona Doktor Mobil koji će kvalitetno, a jednostavno i lako zameniti (prednju ili zadnju) kameru za iPhone XS Max.

Zamena kamere za iPhone XS Max jedna je od češćih popravki koje vršimo. Ne znamo šta je uzrok tome, ali ispostavilo se da jako često razbijete, izgrebete ili oštetite prednju ili zadnju kameru na iPhone XS Max. Ali, nije to tako strašno, jer imate Doktor Mobil koji će spasiti situaciju i ponovo osposobiti kamere.

zamena kamere iphone xs max

iPhone XS Max– tehnologija napreduje iz dana u dan, a Apple itekako doprinosi tom napretku. Mobilni telefoni koje lansira na tržište su sve savremeniji, bolji, moderniji, jači, pouzdaniji.

Ako ste vlasnik uređaja poput iPhone XS Max svakodnvno uživate u odličnim kamerama koje kreiraju verodostojne i oštre fotke ubedljivih boja. Sa njim možete fotografisati kao profesionalac, i glavnom kamerom rezolucije 12 MP + 12 MP, a i selfi kamerom čija rezolucija je 7 MP.

iPhone XS Max zamena kamere (prednje i zadnje)

Danas svi škljockamo, i važne trenutke i one manje važne. Imati što bolju fotografiju postalo je neka vrsta imperativa i svi se “takmičimo” da uslikamo što bolje, autentičnije, kreativnije.

A kako ćemo to ako nas kamera izda?

Lako. Pomoći će nam servis mobilnih telefona Doktor Mobil, koji će za tili čas zameniti prednju ili zadnju kameru našeg iPhona XS Max.

Ovo “za tili čas” shvatite vrlo relativno, jer brzina usluge uvek zavisi od trenutne situacije koja zavisi od mnogo faktora. Ali ono što možemo pouzdano da tvrdimo je da ćete prilikom ostavljanja iPhone XS Max u našem servisu imati preciznu informaciju kada će zamena kamere iPhone XS Max biti završena.

Kad znate da je servis efikasan, verovatno vas najviše zanima i koliko je pouzdan. I sad mi vama možemo na dugo i na široko da pričamo kako smo odlični u svom poslu, ali nema potrebe jer godine poslovanja rečito govore u naše ime. Jednostavno, da nismo dobri ne bismo toliko trajali. :)

Na vama je, naravno, da nas posetite kako bismo vam uspešno zamenili kameru za iPhone XS Max, a tom prilikom ćete se i uveriti uspešnost našeg servisiranja.

iphone xs max - zamena kamere

Cena zamene kamere (prednje i zadnje) za iPhone XS Max

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pošto smo se na osnovu bogatog iskustva uverili da postoji velika potreba za popravkama mobilnih telefona brenda Apple, oformili smo iPhone servis koji sigurno i lako rešava sve probleme sa kojima se možete susreti tokom korišćenja mobilnih telefona ovog poznatog brenda.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena