Da li ste čuli za naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil? Ako niste, možda je zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy J6 Plus način da nas upoznate i otpočnete saradnju i prijateljstvo koje će biti rešenje za sve probleme koji vas mogu sačekati u toku druženja sa mobilnim telefonom.

Mi smo pravo mesto za zamenu kamere na Galaxy J6 Plus jer ćemo ispoštovati apsolutno sve detalje dogovora sa vama, a servisiranje će pre svega biti uspešno i kvalitetno.

zamena kamere za samsung galaxy j6 plus

Samsung Galaxy J6 Plus (J610) – Samsung garantuje kvalitet i doslednost u radu. Ako za sebe odaberete Galaxy J6 Plus, imaćete uređaj modernog izgleda i sjajnih funkcija, moćan i stabilan.

Kamere ovog mobilnog telefona stvaraju sjajne fotografije koje su oštre, jasne i verodostojne, živih boja i prepune detalja. Prednja kamera je dualna, a rezolucija kojom raspolaže je 13 MP + 5 MP. Prednja ili „selfi“ kamera ima 8 MP.

Baterija ovog telefona ima 3000 mAh. Izdvojili bismo i senzor očitavanja otisaka prsta koji personalizuje pristup vašim podacima i pruža odličan sistem zaštite od neželjenih upada.

Galaxy J6 Plus zamena kamere (prednje i zadnje)

Možda se pitate kako izgleda jedno servisiranje mobilnog telefona kao što je J6 Plus i kako mi to menjamo kameru na ovakvom uređaju.

Ključ uspeha je adekvatna oprema, stabilna i sigurna ruka, obučen „majstor“ koji u svakom trenutku zna šta radi. Ali postoji i jedan „tajni sastojak“ ovog proverenog recepta, a to je posvećenost.

Da bi zamena kamere (prednje i zadnje) za Galaxy J6 Plus bila uspešna i sigurna po vaš uređaj, koncentracija servisera i posvećenost poslu moraju biti na najvišem mogućem nivou, jer i najmanji trenutak nepažnje može biti koban.

Kao i kod svake operacije, ako je doktor dobar, šanse za uspeh su velike. :) Tako je i kod nas. Servis Doktor Mobil okupio je vrsne servisere koji su naoružani znanjem, iskustvom i strpljenjem, pa svaki put bez ikakvih poteškoća uspešno i spretno zamene kameru (prednju i zadnju) vašeg Galaxy J6 Plus mobilnog telefona.

galaxy j6+ zamena kamere

Cena zamene kamere za Samsung Galaxy J6 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Mi smo vam uvek na raspolaganju za kompletan Samsung servis koji rešava i softverske i hardverske poteškoće vašeg Galaxy J6 Plus, ali i nekog drugog modela ovog proverenog brenda.

Ako vam je mobilni telefon pokvaren ili ima bilo kakve smetnje u radu, posetite servis Doktor Mobil, kako bismo vam pomogli da to što lakše i što brže prevaziđete.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena