Zamena kamere LG G6 kod nas je povoljna, kvalitetna i efikasna. Ako nam ne verujete na reč, još bolje, jer se u to i sami možete uveriti u servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil koji vam je na raspolaganju za pouzdano sevisiranje vaših uređaja.

lg g6 zamena kamere

LG G6 – Radi na operativnom sistemu Android 7.0 (Nougat), koji je moguće nadgraditi na  Android 8.0 (Oreo). Procesor koji podržava rad ovog mobilnog telefona je Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821 (14 nm).

Kamere imaju rezoluciju od 13 MP + 13 MP (glavna kamera) i 5 MP (pomoćna kamera). Baterija ovog uređaja ima 3300 mAh. Pomenuli bismo i internu memoriju kojom raspolaže – 32/64/128 GB, a uz microSD karticu moguće ju je proširiti do 512 GB.

LG G6 poseduje mogućnost brzog dopunjavanja (50% za 30 minuta). Pored toga, izdvojili bismo i otključavanje putem otisaka prsta, što je odličan način da svoje podatke zaštitite od neželjenih upada.

LG G6 zamena (prednje i zadnje) kamere

Kamera je jedna od bitnijih komponenti pametnih telefona modernog doba. U skladu sa tim, jako nam je važno da je kamera potpuno ispravna i funkcionalna.

Zato, ukoliko dođe do kvara ili oštećenja kamere na LG G6, uspešno je možemo zameniti u servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Naši serviseri stručno i iskusno pristupaju zameni kamere (prednje i zadnje) za LG G6. Pre svake servisne operacije pravimo detaljan plan akcije, a zatim se zajedničkim snagama hvatamo u koštac sa problemom.

Da bi zamena kamere za LG G6 bila potpuno bezbedna po vaš uređaj pored znanja i iskustva potrebna je i prateća oprema bez koje bi ovaj poduhvat bilo nemoguće potpuno uspešno realizovati.

Pošto smo mi i dobro opremljeni, i iskusni, i obučeni, vešti i precizni, zamena kamere za LG G6 je u našem servisu apsolutno besprekorna, pa eto razloga da nas posetite.

zamena kamere lg g6

Cena zamene kamere (prednje i zadnje) za LG G6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim što sigurno i kvalitetno vršimo zamenu kamere za LG G6, u okviru servisa LG mobilnih telefona obavljamo i ostale softverske i hardverske intervencije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena