Zamenu kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy A6 može za vas obaviti naš profesionalni servis mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Mi  ozbiljno i temeljno pristupamo svakom poslu koji prihvatimo i uvek ga uspešno rešavamo, na obostrano zadovoljstvo nas i naših korisnika, pa možete biti spokojni jer ćemo zamenu kamere (prednje i zadnje) za Galaxy A6 izvršiti na najbolji mogući način, sigurno i efikasno.

zamena kamere samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 – Kamere ovog mobilnog telefona prave jasne i kvalitetne fotografije koje su zadovoljile veliki broj koisnika.

Rezolucija glavne kamere je 16 MP, a istom rezolucijom raspolaže i pomoćna (selfi, prednja) kamera. Pored toga, glavna kamera ima LED blic, opciju panoramnog slikanja i HDR.

Sve te fotke koje napravite možete skladištiti u okviru dostupnih 32/64 GB interne memorije, a ukoliko vam to nije dovoljno, na raspolaganju vam je mogućnost umetanja microSD kartice koja unutrašnju memoriju proširuje do 256 GB.

Samsung Galaxy A6 zamena kamere

U vremenu ekspanzije društvenih mreža, dobra i originalna fotografija postala je imperativ, a kako biste do nje došli potrebna vam je kvalitetna i ispravna kamera. Pa, ukoliko se kamera vašeg Samsung Galaxy A6 ošteti ili pokvari, tim servisera Doktor Mobil servisa mobilnih telefona, zameniće je stručno i sigurno.

Zamena kamere (prednje i zadnje) za Galaxy A6 nama je dobro poznat postupak kroz koji smo zajedno uspešno prošli više puta, pa prilikom servisiranja nema nikakvih nepoznanica i nepredviđenih situacija. Pored iskustva u vršenju ove operacije, mi posedujemo najsavremeniju opremu, znanje, ali i ljude koji su posvećeni i lojalni svom poslu, pa ni ne čude sjajni rezultati servisa kojima ste uvek zadovoljni.

Želeli bismo da vam  uverimo da je vaš mobilni telefon u sigurnim rukama i da prlikom zamene prednje ili zadnje kamere ne može doći do oštećenja vašeg Samsung Galaxy A6, jer smo mi profesionalci koji uigrano i vešto barataju vašim telefonom.

Nakon uspešnog servisa i zamene kamere (prednje ili zadnje) moći ćete ponovo da uživate u sjajnim fotkama koje ćete kreirati svojim Galaxy A6 mobilnim telefonom, a to je i bila naša misija koju smo uvek uspešno ispunili.

zamena kamere galaxy a6

Cena zamene kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil se uvek trudi da vam bude na raspolaganju za sve što je potrebno vašem mobilnom telefonu, pa smo s tim ciljem i oformili Samsung servis koji obuhvata sve softverske i hardverske intervencije koje vam mogu zatrebati u toku druženja sa uređajem kao što je Galaxy A6.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena