Zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy J4 Plus jedno je od uspešnih servisiranja koje obavlja Doktor Mobil – servis mobilnih telefona u Beogradu

Na vama je samo da nam dostavite ili donesete svoj Galaxy J4 Plus, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

galaxy j4 plus zamena kamere

Samsung Galaxy J4 Plus je dobar i pouzdan mobilni telefon koji možete koristiti na mnogo načina, Jedan od onih koji se izvaja kao značajan je i fotografisanje. Kamere Galaxy J4 Plus imaju 13 MP (glavna kamera) i 5 MP (pomoćna, prednja ili “selfi” kamera).

Galaxy J4 Plus ma 2/3 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, koju je umetanjem microSD kartice moguće prošitrii do 512 GB što bi trebalo da je dovoljno za čuvanje i fotografija i ostalih, vama značajnih sadržaja.

Galaxy J4 Plus zamena prednje i zadnje kamere

Kroz servisiranja susreli smo se sa različitim oštećenjima i kvarovima kamere za Galaxy J4 Plus i s ponosom možemo da kažemo da smo ih sve uspešno rešili.

Zamena kamere (prednje i zadnje) za Samsung Galaxy J4 Plus sastoji se iz nekoliko etapa koje je potrebno pecizno i vešto ispratiti kako bi servisiranje bilo besprekorno.

Naši iskusni seviseri koji vešto barataju najsavremenijom opremom, s lakoćom reševaju intervencije kao što je zamena kamere za Galaxy J4 Plus, jer su ovakvi poduhvati za njih rutina.

Međutim, ma koliko da smo iskusni i spretni, svakom poslu posvetimo potpunu pažnju, jer ne želimo da nam bilo šta promakne, a to je lako moguće kada posao uzimate zdravo za gotovo. Srećom, kada sarađujete sa profesionalcima koji čine tim Doktor Mobil servisa mobilnih telefona, to se ne dešava.

Nakon zamene kamere, Samsung Galaxy J4 Plus ćete ponovo moći da koristite kao ranije i škljockate do mile volje. :)

samsung galaxy j4 plus zamna kamere

Upit o ceni zamene kamere Galaxy J4 Plus

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Samsung servis koji ima Doktor Mobil popravlja i rešava sve što zafali vašem mobilnom telefonu ovog pouzdanog brenda. Posetite nas i uverite se u kvalitet i profesionalnu uslugu kojom se ponosimo.:)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena